неделя, 13 февруари 2011 г.

Fujitsu представя първата в света нетбук MeeGo, свят едва обявления

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/fujitsu-unveils-worlds-first-meego-netbook-world-barely-notice/:
Не е страшно добра седмица за MeeGo , но има оскъдна подплата сребро в облака - първият нетбук MeeGo е пристигнал в Сингапур, с любезното съдействие на Fujitsu. Всъщност, за да бъдем точни, това е първия нетбук на кораб с MeeGo предварително инсталирани, като Fujitsu е просто shoehorned на лека операционна система върху съществуващите си LifeBook MH330 машина. За съжаление, MH330 е толкова скучно, тъй като те идват - това е обикновени 1.66GHz Intel Atom N455 ултрапортативен с 1GB оперативна памет, 250GB твърд диск и 10,1-инчов 1024 х 600 LED подсветка на екрана. Компанията казва, че е потребителски MeeGo да се възползва от хардуерните бутони, но освен, че няма нищо забележително тук, само една (около $ 400) нетбук, че успя да намери място в аналите на историята за това, че първите, които предварително инсталиране на оперативна система, която е които вече са на ученици - макар и много приятно, бързо зареждане на един. PR след почивката.

[Благодаря, Едвин В.]

Продължавам четене Fujitsu представя първата света нетбук MeeGo, свят едва обявления

Fujitsu представя първата света нетбук MeeGo, свят едва забелязва първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари 2011 г 06:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар