неделя, 13 февруари 2011 г.

Microsoft ролки с дълга, дългоочакваната Windows Update да забраните Автомобил за дискове USB

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/microsoft-rolls-out-long-long-awaited-windows-update-to-disable/:
Това е вече до промяна в поведението на Windows 7, Microsoft и вече е най-накрая се актуализация за по-ранни версии на Windows, която пречи на програма от изпълняващата автоматично, когато карам е включен в компютъра. Това поведение е обвиняван за разпространение на злонамерен софтуер през последните години - в това число скандален Conficker червей - и Microsoft всъщност вече даде възможност за деактивиране на функционалност през ноември 2009 г., макар и само чрез актуализация на разположение в нейната Download Center интернет страница. Това е най-накрая накара актуализира с помощта на Windows Update канал, обаче, които трябва да са причина тя да бъде много по-широко разгърнати (особено в големите организации). Както е обяснено в един доста дълъг блог пост, обаче, Microsoft е решила просто да го правят "важна, без актуализация на защитата", а не задължителна актуализация, тъй като не е технически виж Автомобил като "уязвимост" - това е по проект, в крайна сметка. Това означава, че ще трябва да се търсят възможности в Windows Update и да го отписвате да го инсталирате - ако решите, можете да го включите отново по всяко време с пластир.

Microsoft ролки с дълга, дългоочакваната Windows Update да забраните Автомобил за дискове USB първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари, 2011 година 23:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Всичко USB | източник Microsoft | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар