неделя, 13 февруари 2011 г.

Samsung Galaxy раздел II и Galaxy S II снимки изтече преди Барселона събитие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-tab-ii-pictures-leak-out-ahead-of-barcelona-event/:

Все още дванайсет часа, преди да отиде Samsung представя новите си продукти на Mobile World Congress в Барселона, но някак си вече има поредица от картини, твърди "от събитието." Ние не сме се оплакват, все пак, тъй като четири от тях се покаже новия 10,1-инчов Galaxy раздел II. Открихме вчера , че е шисти Сами ще работят Android 3.0 пчелна пита в 1280 х 800 резолюция, както и на 1 GHz процесор, и чух слухове, че " г са с 8-мегапикселова камера с видео HD запис, както е добре, но това е първият път, когато съм виждал достоен образ на таблетката, и ние си въобразяваме, вие сте в една и съща лодка. Присъединете се към нас на пътешествие през Samsung да Hub, за да видите пълен комплект (и повече снимки на Samsung Galaxy S II), или ако сте твърде заети грундиране си сензорен екран-зацапване палци, просто натиснете пауза, за да видите какво правят на обратно на блока може да изглежда така.

[Благодаря, Dell стр.]

Продължавам четене Samsung Galaxy раздел II и Galaxy S II снимки изтече преди Барселона събитие

Samsung Galaxy раздел II и Galaxy S II снимки изтече преди събитието Барселона първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари, 2011 г 23:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Samsung Hub | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар