неделя, 13 февруари 2011 г.

Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: Tegra 2, пчелна пита, две камери (практически с видео!)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-tab-10-1-official-tegra-2-honeycomb-dual-camer/:
Боже, това е било един дълъг уикенд на почти непрестанни Galaxy Tab подигравателен II , но е дошло времето: Samsung най-накрая освобождаване на официални данни на инчов 10.1-, Android таблетка с клетъчна към света. За разлика от изтичане на информация, таблетката се нарича Galaxy Tab 10,1 - вземете псевдонима си от размера на екрана, очевидно - и като останалата част от предстоящия Android 3,0 таблетки се захранва с двуядрен процесор Tegra 2 , ще бъде на разположение с 16 GB или 32 GB за съхранение, и има пред-пред 2-мегапикселова камера, както и с 8-мегапикселова принтер около гърба. Това е само върхът на айсберга, но ние имаме в стажа също - Намери характеристики, пълен впечатление и дори някои видео от шисти в действие след почивката! О, и не забравяйте да се отбиете в галериите долу, за да видите нов раздел 10.1 отблизо и след това се изправят един с оригинални Tab Сами, да не говорим за Apple IPAD.

Продължавам четене Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: практически с видео!) Tegra, пчелна пита, две камери 2 (

Samsung Galaxy Tab 10,1 официален: Tegra 2, пчелна пита, две камери (практически с видео!) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Февруари, 2011 12:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този |

Няма коментари:

Публикуване на коментар