неделя, 13 февруари 2011 г.

Fisher Price пресата iCan Play дело и Кид-Труден виждате себе си камера, ще благодаря ги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/fisher-price-releases-ican-play-case-and-kid-tough-see-yourself/:
Знаеш ли кой може да се разчита за защита на вашата технология? Fisher Price , това е, което. Ние знаем, че звучи малко налудничаво, но какво друго дружество там, е да мисля за запазване си притурки от тези очарователни още мазни ръце децата? Фирмата е щафетата играчки панаир с няколко нови приспособления, които правят точно това, и първо се е, че сладко малко смях и Научете iCan Play iPhone случай там. За $ 20 магазина пластмасовата обвивка всяко поколение iPhone или IPod Touch и които имат екран с капак, за да пази ценната ви капацитивен LCD от "дриблира и лигавене." Сериозно, OtterBox е работата му изрязани - играчка има дори и дрънкалки и дръжките да се забавлявате, когато мама или татко трябва да се отнеме на телефона, за да се обадите. И тъй като гледам е-мейли, текстове, или приложения може да получи малко скучно за тези три до 36-месечни бебета, след известно време, Фишер е добавянето на няколко нови смях & Научете приложения на App Store-късно този месец.

Какво ще кажеш за големи деца, те питам? Е, те няма да се интересуват от вашата марка нова точка-и-снимай , когато те имат едно дете-Труден видя себе си камера на техните собствени. Или поне това е, което на дружеството надеждата - пластмасовите Камерата разполага с въртящ се 1,2-мегапикселова обектив с 4-кратно увеличение, така децата могат да правите снимки на себе си и след това да ги видиш на 1.8-инчов екран LCD. Играчът къщи-карта SD слот и се захранва от четири АА батерии. Разбира се, това не са най-новите и големите очила, но това, което 70 $ камера знаете ли, че можете да персонализирате снимки с "забавно цифров печат"? Казахме ви, ви притурки ще остане здрав и читав. В iCan Play дело и Кид-Труден камера няма да бъде на разположение до това лято, но ние имаме галерията на ръце "за снимки по-долу, можете да проверите ги по-рано.

Fisher Price пресата iCan Play дело и Кид-Труден виждате себе си камера, ще благодаря ги първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год. 19:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар