неделя, 13 февруари 2011 г.

Greenpois0n RC6 нова крачка напред облигации Apple телевизори, извършва вързани JailBreak и NitoTV инсталирате

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/greenpois0n-rc6-breaks-new-apple-tvs-bonds-performs-untethered/:
Инсталиране nitoTV на вашия телевизор Apple използва за включване на леко трудно SSH процес, така и за тези хора, които са изключени, като пуснете Терминал и пробиване в реда код, най-новата версия на greenpois0n (RC6) може да пике си JailBreak интереси. Той ще извърши вързани JailBreak (което означава, можете да рестартирате iProduct без да е необходимо да се възстанови JB), освобождавайки вашето устройство (iPhone, IPAD и т.н.), работещ 4.2.1 и ще ви позволи да изпълни всичките си извън -затвор нужди. Приложен в тази нова версия е товарач, че ще инжектира nitoTV надясно по малко си черна кутия Apple. Тази нова greenpois0n се казва, да се определи емулация проблеми ( zodttd на емулатори са имали проблеми) и може да се прилага правото на устройството, който е бил освободен с RC5. Но пристъпи с повишено внимание - ние не виждаме куп jailbreakers на Twitter твърди, са се блъсна в проблеми (WiFi, обувка) с RC6. Хит на връзката източник да вземете или Mac или Windows версия.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Greenpois0n RC6 нова крачка напред телевизори облигации Apple, извършва вързани JailBreak и NitoTV инсталирате първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год 22:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Pod2g | източник greenpois0n | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар