неделя, 13 февруари 2011 г.

WSJ потвърждава мини-iPhone, казва Apple MobileMe може да направи безплатно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal е претеглено в на слуховете за Apple на iPhone по-малки , и позовавайки се на "хора, запознати с въпроса" публикация се казва, че слуховете са вероятно е вярно. Един такъв човек запознат Съобщава се видя устройство, половината от размера на iPhone 4, носещи кодовото име "N97" и заяви, че апаратът ще бъде само около половината от размера на оригинала, и само около половината от цената също. Невероятно, но тези анонимни източници продължават да разкриват информация, като изрази идеята, че Apple могат да направят най-после си услуга MobileMe собствена облак свободен, и че тя просто може да бъде основа, на която Apple може да започне най-накрая стрийминг платформа музика и да намали необходимостта от всички тези гигабайта флаш памет в джоба ви. Ние ще ви уведомим, ако или когато някой от, което се случва, нали?

WSJ потвърждава мини-iPhone, казва Apple MobileMe може да направи безплатно първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 година 14:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WSJ | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар