неделя, 13 февруари 2011 г.

Осма Circuit декларира RAZR компютър по федералните закони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/eighth-circuit-declares-razr-a-computer-under-federal-law/:
Има съмнение, смартфони, които днес са джобни компютри - те са по равно или по-мощен от настолни компютри от недалечното минало - но какво да кажем за dumbphones? Е, в САЩ срещу Крамър, осми Circuit на Апелативния съд само е приел, че Motorola V3 Motorazr отговаря на федералните законови определението за компютър - и цитира Уоз в становището: "Всичко си има компютър в нея в наши дни." Изглежда малко глупаво да се обадя на RAZR с компютър, но съдилища могат само да тълкуват съществуващите закони не се правят нови такива - и законите на САЩ казва, че компютърът е "електронен, магнитен, оптичен, електрохимически или други данни с висока скорост на обработка на устройството изпълнение логично, аритметика, или съхранение. " Тъй като това е първият път, когато федерален съд жалби се е произнесъл по въпроса, на осми Circuit създаде прецедент, че другите съдилища могат да следват. И да, когато съдът е наясно, такова определение може да включва и микровълнови печки кафе машини, и информира Конгреса, че трябва да промени закона, ако не ми харесва. Независимо от това дали сте съгласни, това тълкуване добавя някои затвор за един човек, който се признава за виновен да се опитва да се включат в сексуални действия с непълнолетно лице, така че лека абсурдността на всичко това е добре от нас. Някъде Крис Хансен се усмихва.

Осма Circuit декларира RAZR компютър по федералния закон първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари 2011 21:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ню Орлиънс В Планината | източник Scribd | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар