събота, 30 юли 2011 г.

Дневни крцкање: Орбс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9Q03PPdWaPk/:

Пикеет: Пуна Панорама Фотографије са готово било ког телефона
СпацеКс Да бисте покренули ИСС-Везана Брод понуде у новембру
Шеф-то-хеад преглед Цанон Т3и вс. Никон Д5100
Рецензија: Року 2 КСС ли интернет проток медија, Мотион гаминг у малом Пакет
Исостицк Чини ругло оптичких Хегемонија
Видео: овај момак Одиграно ваздуха Бубњеви То заправо чине Музика



БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
БМВ је нас задиркивања са визијом за електричну мотороинг годинама, а данас, људи, тај тренд се наставља. Немачки произвођач аутомобила је представио два концепта из своје предстојећи И под-бренд : град-стан и3 и рехасхед верзију свог И8 . Ово је први пут званично смо видели мање од два, као и аутомобил раније познат као Мегацити је тек шпијунирао у званичним учинити и током рутинског тестирања на Арктичког круга . То ће вући четири једнаким са својим 150км домет (око 100 миља), а убрзање од 0-60мпх за око 8 секунди. Што се тиче оних са опсег анксиозност , немачка компанија ће ублажити такви страхови са опционим опсега продужење мотором назван "Рек". Или варијанта да земљиште у гаражи у 2013, где ћете моћи да их врху у 6 сати са стандардном утичницом, или до осамдесет одсто у сат времена ако сте љуљање Спиффи великог капацитета пуњач.

И8, који ћете подсетити на своје радикалне аеродинамичке дизајн и хибридни дизел-електрични погонски систем возила, је добио јато аеродинамичког подешавања и јункед нафте горионика, бирајући једну бензина уместо. Мотор свап на страну, спортски купе очигледно пића само 2,7 литара на 100км - 87 рар за ианкс (!) - Који је нестваран у аутомобил који ће убрзати до 62мпх у 4.6 секунди. Звук превише добро да би било истинито? Ми ћемо морати чекати до 2014 да видите да ли Минхен могу добро да о тим обећањима, али је у међувремену слободно прегледати галерије, видео и ПР после паузе.

Галерија: ја БМВ породице

Наставити читање БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео запис)

БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 30. Јул 2011 14:42:00 ЕДТ. Погледајте нашу

Нокиа Ц5-03, потпуно Смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље представити неке од новина финске фирме Нокиа. Овај пут то је ред на Нокиа Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 мобилни, а ми смо присутни пре извесног времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама) који употпуњује његов претходник са екраном осетљивим на додир и још неке царацтериситцас које га врло комплетно тржишту смарт телефона по цени која је понуђена, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 има 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 има 40 мегабајта интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картице, мада серије 2 Мб

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради са Симбиан 1, који је био познат до сада као Симбиан С60. Уређај мени нуди добра збирка икона обезбеђују директан приступ налозима е-поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Музичка продавница и Ови Сторе, из које можете да купите музику или мобилне апликације за Нокиа. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих Мицрософт Оффице докумената, ПДФ и ЗИП.

Цена Нокиа Ц5-03 као што смо сте дискутовали ће бити 170 евра.

Направљен од авиона 3Д штампање

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FaAAcm9doqQ/Aircraft-Made-From-3D-Printing:
цоунтертроллинг савете вест о пројекту предузете на Универзитету у Саутемптону, где су се инжињери дизајниран и креирали функционисање УАВ коришћењем необичне методе. Цитирање: "Било је одштампана на ЕОС ЕОСИНТ П730 најлон машина ласерско синтеровање, која фабрикује пластичне или металне предмете, изградњу ставку слој по слој Нема завртања су коришћени и сва опрема је у прилогу користећи технике 'снап уклапају", тако да целу. авион се могу састављати без алата за неколико минута на електрични погон авиона, са 2 метра распон крила., има максималну брзину од скоро 100 миља на сат, али када је у режиму крстарења је скоро ћути авиона је такође опремљен. минијатурни Аутопилот је развио др Мет Бенет, један од чланова тима. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Аппле: батерија хацк, ИоуТубе гласине, и још много тога

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Још сви опоравили од својих пост-Лав-инсталације мамурлука? Или сте били је одлагање у нади да ће да се избегне нови ОС главобоље? У сваком случају, ове недеље претраживач Аппле-вести на Арс је заносно светло на Лиону, уместо да се фокусирају на Аппле-батерије "хацк", исправке иОС читање апликације, хард диск сетити, а нови МацБоок Аир Унутражњости. А то је само почетак!

Како безбедности истраживач открио Аппле-батерије "хацк" : Безбедност истраживач Чарли Милер је пронашао начин да пијук "паметне" батерије у Аппле лаптопа, што би могло довести до нефункционисања-или још горе, активирајући батерија. Хацк је било могуће због једноставног безбедности грешку у Аппле и Милер детаљан да Арс како је наишао на њу на првом месту.

иОС читање апликације почети одустајању испред продавнице везе у гомилама : Апплеов 30. јун крајњи рок за садржај, на основу апликације за напуштају своје везе са изван продавница је дошао и отишао. Али, како до краја јула приближава, високог профила око произвођачи су почели да се то уради у гомилама, сигнализацију да је Аппле коначно стављање ногу доле на нова правила.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Зашто Јавни маил потреба полиције

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q4Qtyp0G_HM/Why-Public-Email-Needs-a-Police-Force:
јфрухлингер пише "Они међу нама који су имали е-маил адресе у раним данима Интернета доба сети слање белешке на вебмастер емаил адресе на извештај злонамерног е-маил -. и заправо да се вратимо одговор Али данас, огромна већина поште долази из јавне службе као што су Гмаил или Иахоо маил, и све било ко у тим предузећима да преузму одговорност за увредљив корисника је готово немогуће: "Ако су могли да се договоре о трећих лица услуга која би могла да буде посуда на 24 / 7 основа за брз рачун суспензије,. 419 Превара проблем може опада до кап брзо Било би потребно поверење е-маил провајдера да раде то, али. исто тако би ублажавала великих проблема да званичнике за примену закона су обично у стању да рукује. позива их на емаил полиција '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Истраживачи Екпосе за праћење сервис који се не могу избећи

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AJAbsjkenyQ/Researchers-Expose-Tracking-Service-That-Cant-Be-Dodged:
Ворф Маугг пише са овим извод из Жични: "Истраживачи на Универзитету Беркли открили су да су неки од најпопуларнијих нету сајтове користе за праћење услуга која не може избећи - чак и када корисници блок колачиће, искључите складиштење у Фласх-у, или користите . претраживача 'инкогнито' функције сервис, под називом КИССметрицс, користи сајтове за праћење броја посетилаца, шта посетиоци раде на лицу места, и где они долазе на сајт из - а компанија каже да не свеобухватнији посао од својих конкурената као што је Гоогле аналитика ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у играма: инди РПГ, ласерски таг, и ремек-дело

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rjF5ZwOeW0k/week-in-gaming-indie-rpgs-laser-tag-and-more.ars:

7 фантастичну инди РПГ вредна играња : Ових седам независно произвео РПГ звезда широк спектар протагониста, од испливало кошаркаши до Енергичан трговцима, и треба да иде дуг пут према сатиатинг ваше РПГ поправити.

Травњак ратовање: Светло штрајк доноси ласерски Таг кући : Нова Светлост штрајк серија пиштоља нуди модеран преузму ласерски ознака, који може да значи само једну ствар: наше Бен Куцхера морамо да уђемо у неки све-из дворишта рат да их прегледате правилно . Његова пресуда: док пиштољи су пристојне, периферије су еминентно скиппабле.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Технологије + Политика = Фацепалм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8HKwgEOqtdk/:

Ох, како непријатне. Раније ове недеље, Елизабет маја, лидер Зелене партије Канаде, је да је Твиттер налог и објавила рат Ви-Фи . Да мислим да сам врло близу гласао за ове кловнове у нашој новијој изборима. Лекција за мој америчким пријатељима: само зато да пронађете све главне странке непријатна не знаци да маргиналне странке нису још горе. У међувремену, неко може молим те еколошког покрета иде то није анти-наука и анти-технологију?

Јој кредит: она успела, са ретким способностима, да удари не само један, већ све "идиота политичар говори о науци / технологији" Напомене: 1. . Морална паника: "Веома је забрињавајуће колико брзо Ви-Фи се преселио у школе као што је то деца која су најугроженија." 2 . Обманути цитирање дуго побити теорије : "То је један преовлађује теорија поново нестанак странооплодних инсеката." 3. . Обмањујуће преваре која долази овако близу у отворено лаже: "Светска здравствена организације наводи ЕМП као могући људски карциноген."

Чекај, шта, СЗО назива Ви-Фи могуће канцерогене? Других такозваних еколога изгледа да мислим тако превише . Али, не: испоставља се да је оно што заправо рекао (ПДФ) је: "СЗО / Међународна агенција за истраживање рака (ИАРЦ) је класификована радиофреквенција електромагнетним пољима, као вероватно канцерогене за људе (група 2Б), на основу повећаног ризика за глиома, малигни тип мозга цанцер1, повезане са употреба бежичних телефона. "

Ко је био забринут телефонима, народе. Није Ви-Фи. И то је било у мају. Недавно је велики студији предмета закључио: редовни корисници мобилних телефона нису биле статистички значајно већа вероватноћа да су са дијагнозом тумора мозга у поређењу са нонусерс ... одсуство изложености-одговор однос ни у погледу количине употребе мобилних телефона или локализације тумора мозга тврди против узрочних асоцијација.

Али уместо подршке од њене тврдње, г-ђа маја отишао напред и два пута на њих . Хеј, зашто хајде небитно ствари као што су чињенице и науке стане на пут важних ствари, као што су бес и луддите параноја?

Гиллмор Ганг 7.30.11 (ТЦТВ)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/omL5M3OwUmM/:

Гиллмор Ганг - Дени Саливен, Роберта Сцобле, Кевин марака, а Стив Гиллмор - покрива гаму између Гоогле + и добро, Гоогле +. Нове друштвене платформе наставља да радост и збуни почетком усвојиоци у рекордном броју. @ Сцоблеизер остаје оптимиста да ће гигант претраге избаце функција филтрирања да смањи буку лигње, мачићи, и добро, Сцобле коментар фарме.

@ Даннисулливан би радије Гоогле-ослободи пси славних и брендова, изненађен како је и ми смо то плус екипа је ухваћен флатфоотед вирусни усвајање пољу суђења, или како год Дени га позива. Када смо (Дени и ја) је започео жале на недостатак иПад подршке и Роберт о опасности од велике брзине Сцобле проток преко иПхоне-а, @ кевинмаркс истакао Андроид подршку усисава за __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с уопште. Све у свему, много да се надате и мало или нема конкуренцију са Фацебоок-а за Гоогле разлога за бригу.