събота, 30 юли 2011 г.

Три компаније Цхи-Хуа Цхиен Од Клеинер Перкинс бих волео да инвестирају у

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RWZOQpemq_g/:

Данас у АОЛ Запад седишту , број предузетника, Подесавање тастатуре, а руководиоци се окупили да разговарају о стању мобилне индустрије и мобилне технологије. После низа појединачних панела, дан закључени са гомилом панелисти окупљање за живу дискусију о будућности мобилних, актуелне мобилне трендове добија ногу, као и шта недостаје. Ши-Хуа Цхиен од Клеинер Перкинс ушао у да пример онога што недостаје у индустрији, делећи три посебно пословних модела који би он волео да видим да свој пут у свемир.

У претходне панела , Цхиен, Скипе-инвеститор Хауард Хартенбаум, и Танго оснивач Ерик Сеттон, говорио о томе како затварање "искупљење петље" постаје један од најважнијих циљева у дневном простору бави, посебно на мобилни. ( Нешто ТЦ-а Ерик Сцхонфелд говорио о у пост раније ове недеље. ) Цхиен истакао да је један од великих циљева је да се искује будућност у којој купац може да хода у продавницу, а трговац ће одмах знати ко су и шта су желе - и да ускоро Твиттер и Фоурскуаре ће бити поступа на начин сличан ЦРМ платформу да пословним корисницима помогне да се то догоди.

Али, као што се три компаније које Цхиен жели да види, и улажу у, за почетак, он предвиђа убица мобилне компанија која нуди у потпуности аутоматизован персоналног асистента - нешто што је он заиста рекао није "нешто што нисте могли да урадите пре него што мобилни" . Он је навео пример једног вечерамо резерве са пријатељем који живи, рецимо, на 30 минута. Мобилног уређаја корисника, захваљујући локацији свести, тачно зна где су и колико су они далеко од ресторана. Шта више, захваљујући чињеници да су своје резервације на ОпенТабле, аутоматизовани асистент ће знати тачно које време су планирали да се састане.

Али, на основу чињенице да сте далеко 30 минута од места где имате вечеру, и тапкање у саобраћају апликација, они знају да постоји загушење на путу. Тада би шаљу упозорење особи коју имате вечеру са, или могу, у аутоматизовани начин, порука и људи да потврди да бих воле да гура резервације назад за 30 минута, да те промене и затворите да петља без икаквог напора.

Део онога што је што то могуће сада, каже он, само постојање мобилни, али је такође захваљујући зрелости платформи које су сада приступити сазревања АПИ. Аутоматизована лични асистент адресе морају скуп који не може решити у асицхроноус окружења на десктопу.

Друго, образовање је трилион долара на тржишту ", што је потпуно забрљали", јер укључује милиона деце ће да седи у учионици за 7 сати, и то комбинује три различита предузећа за државу: бизнис изградње некретнина, синдикат рада менаџмента пословање, и сертификације бизнис.

Када је, у стварности, образовање треба да буде испоручена у реалном времену основа за студенте који уче на сопственим темпом, који не морају да седе у соби пуној од 30 људи у застарелом окружењу - у реалном времену, мобилно решење да је учење на основу за разлику од програма заснива. Ова друга идеја је мало више небулозан, али Цхиен погађа на важна тема овде: Како лоше америчко образовање има потребу за поремећаја и иновација, посебно јер би се односе на мобилном.

Трећи модел Цхиен је алудирао на здравље и кондицију. "Ми сви желимо да губимо од десет фунти", рекао је он, а сада постоји уређај у џепу да беспрекорно управља његов власник (персонални асистент тема поново), подстичу корисника да вежбе, једите здравије, без обзира на случај може да буде . То је заиста може да управља место на коме се

Няма коментари:

Публикуване на коментар