събота, 30 юли 2011 г.

Јабука, Самсунг је врхунски паметни телефон продаје као опција телефони пад

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/gkwjEvBgVTA/apple-samsung-top-smartphone-sales-as-feature-phones-begin-to-decline.ars:

Екран осетљив на додир смарт телефона револуција наставља да уздрма индустрију мобилних телефона, са Аппле замењујући компанију Нокиа смартпхоне врх продавац у свету. У ствари, Аппле је такође расељено дугогодишњи мобилној индустрији играчи као што су Самсунг, Сони Ерицссон и РИМ да глобално постане број четири мобилни телефон продавца. Али, Аппле-ов ривала Самсунг држи место број два у оба мобилних и смартпхоне тржишни удео, је спремна да предузме како круна ако је масивна раст продаје може бити одржавана.

Укупном тржишту мобилних телефона порастао је нешто више од 11 одсто из године у годину за други квартал 2011, за укупно 365 милиона јединица, према истраживање тржишта компаније ИДЦ. Раст је био спорији од очекиваног, можда због 4 одсто пад у испорукама карактеристика телефона. То је први пад продаје карактеристика телефона од трећег квартала 2009.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар