събота, 30 юли 2011 г.

Технологије + Политика = Фацепалм

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8HKwgEOqtdk/:

Ох, како непријатне. Раније ове недеље, Елизабет маја, лидер Зелене партије Канаде, је да је Твиттер налог и објавила рат Ви-Фи . Да мислим да сам врло близу гласао за ове кловнове у нашој новијој изборима. Лекција за мој америчким пријатељима: само зато да пронађете све главне странке непријатна не знаци да маргиналне странке нису још горе. У међувремену, неко може молим те еколошког покрета иде то није анти-наука и анти-технологију?

Јој кредит: она успела, са ретким способностима, да удари не само један, већ све "идиота политичар говори о науци / технологији" Напомене: 1. . Морална паника: "Веома је забрињавајуће колико брзо Ви-Фи се преселио у школе као што је то деца која су најугроженија." 2 . Обманути цитирање дуго побити теорије : "То је један преовлађује теорија поново нестанак странооплодних инсеката." 3. . Обмањујуће преваре која долази овако близу у отворено лаже: "Светска здравствена организације наводи ЕМП као могући људски карциноген."

Чекај, шта, СЗО назива Ви-Фи могуће канцерогене? Других такозваних еколога изгледа да мислим тако превише . Али, не: испоставља се да је оно што заправо рекао (ПДФ) је: "СЗО / Међународна агенција за истраживање рака (ИАРЦ) је класификована радиофреквенција електромагнетним пољима, као вероватно канцерогене за људе (група 2Б), на основу повећаног ризика за глиома, малигни тип мозга цанцер1, повезане са употреба бежичних телефона. "

Ко је био забринут телефонима, народе. Није Ви-Фи. И то је било у мају. Недавно је велики студији предмета закључио: редовни корисници мобилних телефона нису биле статистички значајно већа вероватноћа да су са дијагнозом тумора мозга у поређењу са нонусерс ... одсуство изложености-одговор однос ни у погледу количине употребе мобилних телефона или локализације тумора мозга тврди против узрочних асоцијација.

Али уместо подршке од њене тврдње, г-ђа маја отишао напред и два пута на њих . Хеј, зашто хајде небитно ствари као што су чињенице и науке стане на пут важних ствари, као што су бес и луддите параноја?

Няма коментари:

Публикуване на коментар