събота, 30 юли 2011 г.

БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/30/bmw-unveils-new-i3-and-revamped-i8-concepts-we-await-our-automo/:
БМВ је нас задиркивања са визијом за електричну мотороинг годинама, а данас, људи, тај тренд се наставља. Немачки произвођач аутомобила је представио два концепта из своје предстојећи И под-бренд : град-стан и3 и рехасхед верзију свог И8 . Ово је први пут званично смо видели мање од два, као и аутомобил раније познат као Мегацити је тек шпијунирао у званичним учинити и током рутинског тестирања на Арктичког круга . То ће вући четири једнаким са својим 150км домет (око 100 миља), а убрзање од 0-60мпх за око 8 секунди. Што се тиче оних са опсег анксиозност , немачка компанија ће ублажити такви страхови са опционим опсега продужење мотором назван "Рек". Или варијанта да земљиште у гаражи у 2013, где ћете моћи да их врху у 6 сати са стандардном утичницом, или до осамдесет одсто у сат времена ако сте љуљање Спиффи великог капацитета пуњач.

И8, који ћете подсетити на своје радикалне аеродинамичке дизајн и хибридни дизел-електрични погонски систем возила, је добио јато аеродинамичког подешавања и јункед нафте горионика, бирајући једну бензина уместо. Мотор свап на страну, спортски купе очигледно пића само 2,7 литара на 100км - 87 рар за ианкс (!) - Који је нестваран у аутомобил који ће убрзати до 62мпх у 4.6 секунди. Звук превише добро да би било истинито? Ми ћемо морати чекати до 2014 да видите да ли Минхен могу добро да о тим обећањима, али је у међувремену слободно прегледати галерије, видео и ПР после паузе.

Галерија: ја БМВ породице

Наставити читање БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео запис)

БМВ представио нове Цоре и3 и обновљено И8 концепте, чекамо наше аутомобилске будућности (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 30. Јул 2011 14:42:00 ЕДТ. Погледајте нашу

Няма коментари:

Публикуване на коментар