събота, 30 юли 2011 г.

Убаците Новац: ИоуТурн акцелерометар система заснованог показивача за бициклисте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/30/insert-coin-youturn-accelerometer-based-turn-signal-system-for/:
У Убаци новчић, ми гледамо на узбудљиве нове тецх пројекат који захтева финансијска средства пре него што може да погоди производње. Ако желите да терен пројекту, молимо Вас да нам пошаљете врх са "Убаците Новац" као наслов.


Многи од нас који бицикл у граду вози у сталном страху да ће бити прислушкиваних од такси кабину, или сломила аутобус. Не постоји начин да у потпуности искоренити ризик од прегази много већи моторних возила, али што се лако виде - како ноћу и током дана - сигурно може да направи разлику. Смарт бициклисте користе стране сигнале дуго пре него што је потребно да направите своје стране, али ИоуТурн сигнала система има за циљ да онима индикатора тешко за возаче да пропусте, са акцелерометар на бази гаџет који осветљава стрелицу у правцу свој ред. Ако желите да скренете лево, на пример, једноставно тачка руку на лево, а уређај ће блиц гигант Цхеврон жуте. Прототип ћете видети у видеу испод је интегрисан са рукавицом, иако коначна верзија ће једноставно придају задњој страни руке, и могу се чувати у торби када нисте на бициклу. Нема помена о трајности или хидроизолацију, иако је од изумитеља Циљ је да се побољша безбедност, замислимо да ће бити узимање мере предострожности да се избегне струјни удар у киши.

ИоуТурн инвентар Џек О'Нил покренула Кицкстартер страна за помоћ фонду свој пројекат, па је прихватање преордерс на $ 50 попа. Нема коначне цене наведене у овој тачки, али на 50 долара за први рок ИоуТурн, били смо срећни да се залози. Надамо се да видимо О'Нил испуни свој циљ финансирање и послати те на производњу, али до тада, ми ћемо да тражите у оба правца и нади за најбоље.

Наставити читање Убаци новчић: ИоуТурн акцелерометар заснован на показивача систем за бициклисте

Убаците Новац: ИоуТурн акцелерометар заснован на показивача систем за бициклисте првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 30. Јул 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Кицкстартер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар