събота, 30 юли 2011 г.

360: ТелипортМе доноси свој Убица Панорама Апп на Андроид (Ох, и то ради на преко 200 Телефони)

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TOktaEBhPlk/:

Прошлог новембра, ТецхЦрунцх сопственог Сара Лејси сео са Винеет Деваиах из "социјалних стреетвиев" покретања, Пхототоур.ин , који, у то време, управо је добио термин листова из броја високог профила амерички инвеститори и да је недавно добио " Врх нове технологије компаније 2010 "од стране нВидиа . Покретање је прва међународна, не финансира, под-20-чланица компаније да освоји награду, по Деваиах.

Од тада, пхототоур додао Оскара сертификат-победник и предузетник Балу С. Маниан као саветник (који је награђен за "технолошко достигнуће" за његов допринос оптичких технологија које се користе у филмовима, укључујући и Стар Варс) и добила је више од 47.000 корисника за алфа верзију свог имиџа и панорамске цровдсоурцинг апликација, "360" , на Андроид. Корисници имају пријављени више од 75.000 панораме у релативно кратком временском периоду, тако да, с обзиром на гласине да ће се иПхоне-5 имају природну панораму апликацију, извори нам кажу да би 360 бити кандидат за потенцијалне партнерство са Андроид, тако да може остати врат-на-врат са Аппле.

Шта више, данас је званично покретање најављује да је Ребрандинг као ТелипортМе и доноси 360 из алфа и у јавној сфери у спреман за ношење форми. Бесплатно. Наравно, 360 степени панорама апликације за смарт телефоне нису ништа ново. Постоји доста кул апликације и гаџета који су ове могућности на тржишту, као што је "Иоу Готта Погледајте ово!" , Потиљна је 360 панорама , као и Мицрософт-ов Пхотосинтх , да поменемо само неке.

У светлу овог такмичења, ТелипортМе жели да се разликује од области до изградње квалитетне Андроид апп, који ради преко ОЕМ. Према Деваиах, панорамски апликације имају тенденцију да буду веома хардвер усредсређен због ослањања на камери смарт телефона а, акцелерометар, жироскоп, РАМ-а, и тако даље. Јер Андроид се ослања на толико различитих ОЕМ, она постаје проблематично предлог да се изгради добар 360 степени апликација за Андроид и то је разлог зашто су већина панораму апликација изграђена на ИОС (захваљујући вертикална интеграција има са хардвером).

Још једна препрека за Андроид је да је само око 20 одсто својих смарт телефона су могућности обраде и иПхоне, и као панорамски апликације захтевају много обраде слике у фото шивење, многи Андроид телефона немају довољно РАМ-а да би ово било могуће (на Најмање брзином). Деваиах навео пример телефона као што је ХТЦ Вилдфире, која има могућности обраде мањи у односу на иПхоне 2Г.

Ово је место где технологија која је освојила покретање "најбољи у настајању технологија" награду долази у игру. ТелипортМе донео његову слику штеп технологију за Андроид телефон, који у великој мери негира проблеме дошло услед вишеструке конфигурације хардвера, што му омогућава да несметано функционише преко 200 модела Андроид телефона. (Покретање је такође изграђен верзију свог пхотоститцхинг апликације који ради на претраживача, који ће ускоро бити лансирање.)

Дакле, 360 омогућава својим корисницима да брзо заузимају високо квалитетне панораме, које су тада можете видети у апликацијама 3Д приказивача. Корисници могу да СХ

Няма коментари:

Публикуване на коментар