събота, 30 юли 2011 г.

Андроид је Матиас Дуарте: сладолед Сендвич ће помоћи Девс Цопе са безброј облика уређаја

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PvZZwviqRX4/:

Као што смо затворени из данашње Мобилни Прво ЦрунцхУп , све наше говоре је позорницу за продужено округлом столу дискусију о разним темама које утичу на мобилни: дизајн, играње механике, и, наравно, иПхоне вс Андроид.

Један од последњих питања које током округлог стола је дошао из Жични је Мајк Исак, који је питао како ће следећа верзија Андроид, који се зове Сладолед Сендвич би помогне програмерима произвести апликација које изгледају лепо преко мноштво облика фактора Андроид ће се проширити на.

Тешкоћа програмери лице приликом пројектовања за Андроид је дошао до више пута у току дана (за време ранијих панела Питао сам равно до засто иПхоне Аппс изгледа боље ), као и Дуарте порука је доследан: ствари ће бити све бољи као платформа постаје зрелије. И Андроид тим покушава да уради оно што они могу да олакша развој за више форми фактора.

Ево шта Дуарте имао да каже о предстојећем Ице Цреам издање Сендвич (парафразирао):

Сладолед Сендвич ће наставити веома изазовна посао покушавају да створе уметнула платформа која има флексибилност Интернету. Покушавамо да направимо један величина одговара свима, а постоје и различитих производа за различите потребе. То је рекао, ми знамо да је тешко дизајна у тој средини. Сладолед Сендвич вам даје доста алата ће вам помоћи да се изгради један апликација која ради беспрекорно више преко разних величина екрана и другачијој форми фактора. А пре тога, ми смо Покрећемо алате који помажу програмерима фокус и оптимизујете. Недавно смо покренули функција које вам омогућавају да се више АПКс и специфичне циљање уређај. Тражимо да се то транзиција лакше и направите заиста лепе ствари на Андроид.



Няма коментари:

Публикуване на коментар