събота, 30 юли 2011 г.

Недеља у Аппле: батерија хацк, ИоуТубе гласине, и још много тога

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/SEsXaB_p8Dw/week-in-apple-battery-hack-hulu-rumor-and-more.ars:

Још сви опоравили од својих пост-Лав-инсталације мамурлука? Или сте били је одлагање у нади да ће да се избегне нови ОС главобоље? У сваком случају, ове недеље претраживач Аппле-вести на Арс је заносно светло на Лиону, уместо да се фокусирају на Аппле-батерије "хацк", исправке иОС читање апликације, хард диск сетити, а нови МацБоок Аир Унутражњости. А то је само почетак!

Како безбедности истраживач открио Аппле-батерије "хацк" : Безбедност истраживач Чарли Милер је пронашао начин да пијук "паметне" батерије у Аппле лаптопа, што би могло довести до нефункционисања-или још горе, активирајући батерија. Хацк је било могуће због једноставног безбедности грешку у Аппле и Милер детаљан да Арс како је наишао на њу на првом месту.

иОС читање апликације почети одустајању испред продавнице везе у гомилама : Апплеов 30. јун крајњи рок за садржај, на основу апликације за напуштају своје везе са изван продавница је дошао и отишао. Али, како до краја јула приближава, високог профила око произвођачи су почели да се то уради у гомилама, сигнализацију да је Аппле коначно стављање ногу доле на нова правила.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар