събота, 30 юли 2011 г.

ЛаунцхерПро Дев је скиннабле УберМусиц играч коначно удари Андроид Маркет

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/29/launcherpro-devs-skinnable-ubermusic-player-finally-hits-the-an/:
Су потпуно смо опчињен ЛаунцхерПро тада неименовани музике програмера Федерико Царнале је апликација први пут смо то видели у бета фази , доносећи метро интерфејса стилизован репродукција на наш начин живота Андроид. Сада УберМусиц в1.0 доступна је на Андроид Маркет, опуштају своје прилагодљиве вештине за кнежевских суму од $ 3.49. Не мислим да је ово само неки гуљење до голе коже, међутим, док је један од коже (која се такође може наћи на тржишту) је Зуне лоокалике, трећим лицима може да изгледа ипак они могу слично, укључујући и виџета. Ако сте пропустили наш демо први пут можете да проверите на видео после паузе да се уверите се зашто смо толико узбуђени, или притисните извор везу до сада куповину. Алергични на трошење новца на апликације? Не одустајте сваку наду, као творац твеет-оглас-подржан бесплатна верзија се може на путу, као добро.

Наставити читање ЛаунцхерПро Дев је скиннабле УберМусиц играч коначно удари Андроид Маркет

ЛаунцхерПро Дев је скиннабле УберМусиц играч коначно удари Андроид Маркет првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 29 Сеп 2011 19:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк @ Федецарналес (Твиттер) | извор Андроид Маркет , УберМусиц.цом , Метро коже | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар