неделя, 27 март 2011 г.

Како Преглед "Виртуелна Ви" Могу вам помоћи да уштедите

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8z4HU_GhRaQ/How-Viewing-a-Virtual-You-Can-Help-You-Save:
Хју Пицкенс пише "ВСЈ извештава да су рачунарски научници, економисти, психолози и неуронаучници удружиће се да пронађе нове начине претварања импулсивне потрошачи у пацијента штедиша Један од начина да шокира Американце на уштеду више за одлазак у пензију је софтвер који омогућава корисницима да погледа у. камеру у виртуелне лабораторије и виде слику зури назад како ће изгледати у години 2057, омогућујући да се младима да себе виде као они ће бити када су старе, виртуелне технологије могу да трансформишу своје нагон да потрошите за. данас у спремност да сачувате за сутра, јер до те мере да људи више живо замислите како лоше ће се осећати у будућности са мало или без штедњу пензију, они могу бити мотивисани да сада уштедите више новца у један тест експерименталним субјектима који су видели. убедљив визуелни аналог 70-година стару верзију сами претапа облик и текстуру његовог аватар да симулира процес старења пријављених да би сачували два пута више од оних који нису (ПДФ) "легитимације са фотографијом запосленог. могла се годинама претворила и постављена на предности делу сајта компаније ", каже Дан Голдштајн у Лондон Бусинесс Сцхоол". Одатле, ми смо само неколико кликова и неколико минута од доношења неког трајног решења које могу бити вредан хиљаде [долара]. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа наставља поновно, детаље нове фонтове и брендирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:
Нокиа Тренутни писмо - Нокиа Санс - осећа као један од највећих константи у индустрији потрошачке електронике, дизајна који одмах вришти "Нокиа" у тренутку када га видите (за боље или горе). Та врста јаке, чврсте бренда признање од нечега као основне и једноставне, као знак на екрану стварно није нешто што можете купити - то треба да се гради и негује током много, много година - тако да смо сигурни Еспо да је одлука да га глава и почните свеже није узет олако. У ствари, ми смо сигурни да то није лако јер је узета фирма је објавио 800-уз речи објашњења и одбрану своје одлуке да се убијемо Нокиа Санс и заменити га са Нокиа Чиста, слова га описује као отелотворење " лепоте у Врховном употребљивости. "

Наравно, није случајно што се фонта промена долази баш као Нокиа покушава да се врати табла за цртање, и са својим запошљавања аутсајдера Стивен Елоп и своју одлуку да се постепено Симбиан и додати Виндовс телефон у микс, заиста, Компанија каже да планира да користи Пуре на своје уређаје и да је "то је специјално дизајниран за мобилне уређаје и дигитална окружења." Шта ви мислите?

[Хвала, Еско]

Виев Полл

Нокиа наставља поновно, детаље нове фонтове и брендирања првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 15:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Разговори нокиа | Соурце Нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Мицрософт Сниффс Од Неискоришћено Бежични Спектар

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2M2-NKL5uM8/Microsoft-Sniffs-Out-Unused-Wireless-Spectrum:
алпхадогг пише "Мицрософт истраживачи направили су шему за мерење да ли су лиценцирани радио-фреквенција који се користи тако да стварно без дозволе уређаји могу да га користе, нешто што можда бити неопходно као и потражња за бежичне апликације расте архитектуру, тзв. СпецНет би смисла и мапи где спектра се користи и више посебно тамо где то није - такозвану белу простора, према папиру биће представљен следеће недеље на УСЕНИКС симпозијум о умрежених система Пројектовање и имплементација у Цамбридге, Масс "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


(Оснивач приче) Лорен лето: текстови из синоћ је од милион долара "Идеа", Бнтер је поред

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/l9eFFycWDPo/:
Арраи

Вакцина успех Спурси великог кашља повратак

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tkRIAG6MWFc/whooping-coughs-comeback-not-only-due-to-vaccination-rates.ars:

Дошло је пад стопе вакцинације, као одговор на неосноване страхове безбедности , али је било мало другачије динамичан када је у питању један специфичан болести: кашља, кашља због Бордетелла. У подручјима где је вакцинација непредвидива, као што су Африка, великог кашља се процењује да је узрок годишње чак 170.000 смртних случајева, многи од оних код беба. Међутим, у већини развијених земаља, агресивне програме вакцинације донео болест под контролу 1970. Међутим, десетак година касније, цене су опет почеле да расту, а ту је било мало више аргумената зашто.

Аутори студије која је објављена ове недеље ПНАС Имајте на уму да је било нешто необично у вези болести је препород. Пре вакцинације, болести пре свега погодила децу млађу од 10, од ​​његовог повратка, међутим, врхунац старости заразе је 13, и људи у својим 20. до 50. су сада уговарање болести Упркос чињеници да је вакцинисан.

У раду се указује на то да су три објашњења су предложене за ову промену: боље дијагноза, еволуција око вакцина Б. великог кашља, као и кашњењем, након чега је ефикасност вакцине постепено опада. Аутори корист ових последњих, јер претходни рад је показало да вакцинише појединци, када су изложени до Б. великог кашља, може показати повећање антитела против њега без стварног развоја симптома. Дакле, они су користили математички модел да се покаже да може да пад ефикасности вакцине производе врсту понашања видети у реалном свету.

Шта се заправо дешава је да, иако вакцинација цене су умерене, довољно је од патогена око доследно поново излажу вакцинисано појединаца, пружајући им подстицај. Када вакцинација постане довољно темељно, међутим, ову прилику за подстицај нестане, остављајући децу осетљив ако се изложени у каснијим годинама. У свом моделу, истраживачи су видели "великих амплитуда вишегодишњег циклуса", што значи спорадично епидемија сортирања који се виде у средњим школама.

Као одговор на ове трендове, Масачусетс је постао један од првих држава почети захтевају бустер у средњој школи узраста. Модел аутора указује на то да ово треба да буде ефикасна у смањењу Укупна учесталост, али ће учинити нешто да заштити најугроженије појединце: пре вакцинације беба, који могу покупити болести од својих родитеља. Аутори указују на то да дају подстрек за будуће родитеље можда бољи приступ новцу или уколико ресурси нису доступни да раде обоје.

ПНАС, 2011. Дои: 10.1073/пнас.1014394108 ( О Доис ).

Прочитајте коментаре на овај пост


3ДС је овде: наш водич за покретање покривеност, игре, хардвер

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TVkpNO7GEFc/the-3ds-is-here-our-guide-to-launch-coverage-games-hardware.ars:

У овом тренутку можете да одете у продавницу електронике и омиљени куповину потпуно нови Нинтендо 3ДС ... под претпоставком можете пронаћи један на полицама продавница. Систем је сада званично на тржишту у Сједињеним Државама, што нам даје савршен изговор да заокружи све наше покривеност амерички систем, као и да вам дам неке савете о томе шта вам је потребно да купите, а шта се може безбедно избегавати.

Ево шта мислимо о систему и покретање игре, али бих волео да чујем своје мисли покрену дан и одлука о куповини у коментарима.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Уеирд Сциенце вуче све нигхтер да студирају, завршава Думбер

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/tqp-ROS7vPU/weird-science-pulls-an-all-nighter-to-study-ends-up-dumber.ars:

Када сте ниско на спавање, све изгледа добро: Ја сам се мало мрзовољан кад не добијам довољно сна, али видео сам људе који се мало Вртоглав уместо. Ова друга реакција је очигледно норма . После наступ лишавање сна, пут до МР показује да предмети имају тенденцију да имају Преактиван систем награђивања, што их више склони да судимо емоционалне стимулусе као пријатан у односу на контролне групе. Ризик је у томе што неко покушава да донесе одлуку након што вуче све нигхтер ће бити склони да под претпоставком да ће све ишло добро.

"На основу ових доказа, ја бих био забринут због лекар хитну ко је се на 20 сати равно доношења рационалне одлуке о свом здрављу", рекао листа аутора. Ја такође не би нужно поверење сна-лишен да важан испит.

НФЛ исправке су жестоко узнемирујући: Ово је прилично чудно студије : окупити све пријаве насиља у породици у време фудбалске утакмице и корелат их не само са коначним исходом, али са Вегасу квота на игру. Циљ је био да видимо да ли неочекиване губитке губитке-где оддсмакерс очекује победа и били су више вероватно да ће бити повезана са пост-игре насиља. У поређењу са добити или очекивани губитак, они су били. Према ауторима, ствари су биле још горе, када домаћи тим је и даље у плејоф тврдњу или је играла једну од својих традиционалних ривала.

Неки од ових ефеката су прилично суптилне, а неке од поређења су радили против дана без игре, тако да не би нужно очекивати да се одржи у већим студијама. Ипак, узнемирила вс очекивани губитак односу изгледа прилично чврста.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Веризон Самсунг 4Г ЛТЕ Мобилни ХотСпот лансира 31. март

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/verizons-samsung-4g-lte-mobile-hotspot-launches-march-31st/:
Иако то неће бити први Веризон ЛТЕ уређаја да деле своје белом усијању конекцију преко ВиФи (која иде у част недавно покренула Тандерболт ), Самсунг СЦХ-ЛЦ11 - најавио назад на ЦЕС-у - је да се до обликовање мреже први посвећен ХотСпот да удари мало. Ми смо управо пао унутрашње опреме за авио-компаније показује лансирање датума у ​​свим каналима (продавнице, теле-продаје, а на мрежи) Следећег четвртка, 31. марта, цена је отворено питање, али превозници имају тенденцију да цене ових модема прилично агресивно на уговору јер знају они ће јести ли жив са подацима план за наредне две године. Наравно, у овом случају, ми смо више него спремни да се једе жив, ако то значи да имамо 20Мбпс ВиФи конекције у нашем џепу све време.

[Хвала, анонимни типстер]

Веризон Самсунг 4Г ЛТЕ Мобилни ХотСпот лансирао 31. марта првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27. Мар 2011 13:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Укључивање Ваша Е-читаоца у Јефтини таблет

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nmXW9ccX3lQ/Turning-Your-E-Reader-Into-a-Cheap-Tablet:
грахамсаа пише "НПР'с викенд издању емитован прича данас о томе како кореновог кутак Боја може да га претвори у пуноправно и релативно јефтин андроид Таблет тврди Прича која траје око пола сата. и само захтева куповину кутак мицроСД картицу, и указује да слушаоци ИоуТубе туториал о томе како да корена уређај. Да овај сигнал промена у начину мејнстрим корисници виде уређаја као што би то могло укорењивање Андроид уређаја као што Кутак икада постати маинстреам? " Трчали смо причу о томе у децембру, а ја нисам видео поплаву упао читалаца нигде тако да сумњам да Таблет произвођачи имају шта да брине.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Збогом, Своопо: Паи-Пер-понуда аукције је мртав

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tnl2WS5TBbk/:
Арраи

Пријатељи Дон'т Лет монструм пријатеље Рад у финансијама

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YdpBj1fWolA/Friends-Dont-Let-Geek-Friends-Work-In-Finance:
тхеодп пише "Ако Вивек Вадхва ремаде Пинокио, уместо Цоацхман намами Наугхти дечака задовољство острво да се укључе у несташно понашање и да се трансформише у магарци, можете наћи Голдман Сакс извршни директор Ллоид Ц. Бланкфеин Мами светло инжењеринг Градс на Вол Стрит да се ангажују у несташна понашање и да се трансформише у, добро, магарце док праксу криволова инжењеринг талента успорио након економија напуњен у 2008. Вадхва се плаши да пријави да је захваљујући стотину милијарди долара пореских обвезника за спасавање, су се опоравили инвестиционе банке и отишао назад у своје старе, похлепни начине, снаггинг инжењеринг Градс која би иначе могла решити проблеме света, чинећи их финансијске понуде које не могу да одбију, па их претапа у кванти, инвестициони банкари и управљање консултаната ". Не само да су инвестиционе банке исисавају стотине милијарде долара од наше привреде, уз финансијску трикове као што је ЦДО, пише Вадхва, "они користе наши најбољи дипломци инжењеринг [25% од МИТ-у Градс '06] да им помогне да то урадите То је таленат који је наша земља тако уложено. много ресурса у производњи. " Он закључује: "Хајде да спасе свет држећи наши инжењери из финансија смо им треба да, уместо тога, развијају нове врсте медицинских уређаја, обновљивих извора енергије, као и начине за одржавање животне средине и пречишћавање воде, као и да оснују фирме које помажу. Америка задржи своје иновативне ивице. " Амен, али како "ИА ӕе задржати их доле на факултет фарми након што су видели Волстрит?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто Стартупс Потреба за блог (и шта да причам ...)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zVO9-gpuiSg/:
Арраи

Мобилни Поруке март Маднесс

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1S7jNax4170/:
Арраи

ЦТИА 2011 Врап-уп: ЕВО 3Д, Г2к, мршави нови Галаки картице, и још много тога

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/ctia-2011-wrap-up-evo-3d-g2x-skinny-new-galaxy-tabs-and-more/:
Управо смо кући из овог малог масивне УС мобилне индустрије догађај сте можда чули зове ЦТИА Вирелесс . То је место у Орланду ове године (уместо у Лас Вегасу као и обично), а ми дефинитивно можемо да кажемо да је Спринт звезда показују са ХТЦ ЕВО 3Д , ХТЦ 4Г ЕВО Погледај , и Гоогле Глас интеграције. Самсунг је такође испоручује са неке дарове Галаксија картица 8,9 , редизајнирани Галаксија картице 10,1 , Гоогле Црвена звезда С 4Г за спринт, и за Андроид базирани Сидекицк 4Г за Т-Мобиле. ЛГ поново бадгед Оптимуса 2к као Г2к на Т-Мобиле и Оптимуса 3Д као Узбуђење на АТ & Т. ХТЦ ХД7 се враћа као супер ЛЦД опремљена ХД7С на АТ & Т и Нокиа су нам дали запањити , рођене Ц7 за Т-Мобиле. Наравно, то је само врх леденог брега - тако да ако сте пропустили акцију је прошле недеље, ве'ве гот покривена са свим стани пани на линкове испод.

Главне Невс / производ за јавност: Хандс-он / прегледе:

Вештачки Облаци се охлади Катар Стадиони Светског купа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RN2LyI-_y0o/Artificial-Clouds-To-Cool-Qatar-World-Cup-Stadiums:
Анонимни читалац пише: "У очекивању екстремне топлоте током 2022 Светском купу у Катар, су научници и инжењери Катар Универзитету развили соларне гасом пуњени облак који ће хладовини гледаоци и спортисти из интензивне сунца. $ 500.000 вештачки облаци могу да бити постављен преко било које од стадиона у Катару и може да се маневрисали са даљинским управљачем са земље да пролази сунце ван терена. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Шта Бил Гејтс би могао да научи из Крис Рок

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H4x0bXSbFBk/:
Арраи

Мицрософт тражи од државних законодаваца да домаће компаније плаћају за стране фирме софтверске пиратерије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/microsoft-asks-state-lawmakers-to-make-domestic-companies-pay-fo/:
Мицрософт пиратског софтвера полиција се дешава након што предузећа у иностранству већ годинама , али је добијање тих далеких људи у САД судница није лако. Оно што је лако, међутим, тужи људи у свом дворишту - што је разлог зашто Мицрософт је лобирање да се законима донетим у неколико држава које ћете ставити УС предузећа на куку за пиратерија начине њиховог страним добављачима. На пример, ако произвођач користи пиратски софтвер у "производњи, дистрибуцији, маркетингу, или продаје" производа који се продају у Вашингтону, Мицрософт би могао тужити продавац тих производа и добити судски налог за заустављање продаје робе од тога. Зато Вашингтон виџет мало би бити одговорни за пиратерију њихових страних виџет произвођача, чак и ако нелегалног акта био само стварање продаје фактуре на фалсификовану копију програма Ворд.

Вашингтон државе Сената и Представничког дома су већ одобрени различите верзије закона, а парламент је у процес спајања две заједно за коначно одобрење. Луизијана донела сличан закон прошле године, а аналогно рачуна предложени су у Орегону и неколико других држава, као добро. Бројне компаније - укључујући и Делл, ИБМ, Интел и ХП - против закона, како они виде дајући им моћ да Мицрософт не само да их превучете у суд, али и футз са својим ланцима снабдевања. (Постоји сигурно нека фалсификованог софтвера који се користи у Шенжен, зар не?) Као Мицрософтов најновији план за борбу против пиратерије одвија, требало би да постоји још много законодавне акције које долазе. Очигледно је екипа у Редмонду не види као проблем пиратерије се поправити снижавање цена .

Мицрософт тражи од државних законодаваца да домаће компаније плаћају за иностране фирме 'софтверске пиратерије првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 09:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхДирт | Соурце Гроклав , ВА Државни Сенат (ПДФ) , или куће понављања (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Коришћење Опен рекорда закона да застраши критичара

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j3Km-XO1ypc/Using-the-Open-Records-Law-To-Intimidate-Critics:
Лаизеј пише "15. марта, професор Бил Цронон објавио свој први блог тема је била улога америчке законодавне Берзе савета у последњих утичу на законе у Висконсину и широм земље Непуна два дана, његов универзитет. Примили комуникације формално захтев. под отвореним државе Записи Закон копије свих е-порука је послата или примљена која се односе на питања покренута у блогу Запрепашћујуће, захтев. упућен на правну канцеларију универзитета од стране Стефана Томпсон из Републиканске странке у Висконсину, без икаквог напора да се нејасним политичким мотивације иза њега. У недавном уводнику, Њујорк Тајмс примећује да је захтеван копије е-поште и других докумената је најновија техника која се користи за политички тишини критичара. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.