неделя, 27 март 2011 г.

ФЦЦ гледа на роминг података правила, не занима цоммонизинг превозници

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/fcc-looking-at-data-roaming-rules-not-interested-in-commonizing/:
ФЦЦ Цхаирман Јулије Генацховски укратко наведене податке у ромингу на ЦТИА прошле недеље, али сада он говори да је Конгрес акција долазни, како би се обезбедило руралним превозници не добијају оставили остатак мобилне индустрије. Видиш, у 2007 комисији мандат јефтини роминг уговора за глас и СМС сервиса да пусти регионалног превозника такмиче, али мобилних података је пчела колена сада (као оне од вас читајући ово на смарт телефона може потврдити) и они споразуми неће заштитити Сићушни Тимс телекомуникација у свету волте у сваком случају. Дакле, како је објаснио у писму упућеном члановима Сената и Представничког дома, председник је дошао до сет правила, која ће "инцент потенцијални роаминг партнера да дођу преговарачким столом да преговара приватне комерцијалне послове."

"Нацрт како би разматра избегава заједнички превоз приступ и оставља мобилни оператери могу слободно да се преговара и утврде, на купца по купца основи, комерцијално прихватљивим условима података Роаминг споразума", наводи се друго писмо. Непотребно је рећи да смо радујемо да чујемо како ће подстаћи конкуренцију ФЦЦ-а допустити још увек велики дечаци преговарају са својих мулти-милијарде долара спектра држи позиције.

ФЦЦ гледа на роминг података правила, не интересује цоммонизинг носиоца првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 19:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Телефон кашичицу | Соурце ФЦЦ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар