неделя, 27 март 2011 г.

Цанон ребел Т3 ДСЛР Прегледано: сигурна за први пут стрелаца

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/26/canon-rebel-t3-dslr-reviewed-a-safe-bet-for-first-time-shooters/:
Да ли сте прави цонтрариан тражите фотоапарат који доликује вашем несагласан начин живота? Па, Цанон Латест Ентри-ДСЛР не може да буде највише немирно фотоапарат напоље, али бар Спорт надимак који се уклапа рачун. Цанон Ребел Т3 , такође познат као ЕОС 1100Д, је 12,2 мегапиксела аферу дизајниран са ДСЛР почетнике у виду, а према надгледање у ПхотограпхиБлог, не жртвовати квалитет слике за лако коришћење. Кришом посматрати као наследник Ребел КСС, Т3 заправо носи преко неке корисне функције у софистицираније полубрат, Т3и , укључујући и усер-фриендли контрола распореда, али нема камере Сцена Интелигентни аутоматски режим и обиман списак креативних филтера. Поред тога, Ревиевер налази Т3 је сувише клизав коштац и деминутив ЛЦД екран мањи корак уназад, али је брзо да истакнем да ниједан од ових је договор-прекидача. У ствари, осим мало буке наишао на највишем ИСО подешавање, апарат снима квалитетне фотографије чак и при слабом светлу. Све у свему, изгледа да Побуњеника Т3 је "реагује и интуитиван ДСЛР" за почетнике фотог, као и на $ 600, то је добио бар неке од конкуренције тукли. Сада, нећемо вам рећи шта да урадите, али ако сте били, ми бисмо кликните на везу да бисте видели како извор на Т3 димњака.

Цанон ребел Т3 ДСЛР Прегледано: сигурна за први пут стрелаца првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Мар 2011 18:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПхотограпхиБлог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар