неделя, 27 март 2011 г.

Катар изградњу флота даљинске контроле "облака" за Светско првенство 2022

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/qatar-building-fleet-of-remote-control-clouds-for-world-cup-20/:
Када Катар , богати арапски емират сумануто отприлике величине Конектиката освојио понуду да буде домаћин 2022 Светског купа , један од одредби је да новоизграђени отвореном стадиона ће његов бити климатизован. Наравно, ово је Катар смо талкин 'абоут овде, тако да решење ће морати да буду као екстравагантан као сумануто богати арапски емират статус подразумева. Зато то није била огромна шок када полуострва известио планира да се хлади бар неке од девет стадиона користећи флоту соларни "облаци", пројектован и изграђен од стране појединих др Сауда Абдул Гани и његов тим. Др Гани, шеф Машинског и индустријски инжењеринг на Универзитету Катар, рекао је да је авион (тачније описати као стварно, стварно спор трутова) биће управља даљинским управљачем, од 100 одсто светлости угљена материјала, и да ће у почетку коштати пола милиона долара. Али, стварно, шта је неколико милиона долара када је за добру ствар?

Катар изградњи флоте облака "даљински управљач" за Светско првенство 2022 првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 03:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НБЦ | Соурце Полуострво | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар