неделя, 27 март 2011 г.

Нокиа наставља поновно, детаље нове фонтове и брендирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:
Нокиа Тренутни писмо - Нокиа Санс - осећа као један од највећих константи у индустрији потрошачке електронике, дизајна који одмах вришти "Нокиа" у тренутку када га видите (за боље или горе). Та врста јаке, чврсте бренда признање од нечега као основне и једноставне, као знак на екрану стварно није нешто што можете купити - то треба да се гради и негује током много, много година - тако да смо сигурни Еспо да је одлука да га глава и почните свеже није узет олако. У ствари, ми смо сигурни да то није лако јер је узета фирма је објавио 800-уз речи објашњења и одбрану своје одлуке да се убијемо Нокиа Санс и заменити га са Нокиа Чиста, слова га описује као отелотворење " лепоте у Врховном употребљивости. "

Наравно, није случајно што се фонта промена долази баш као Нокиа покушава да се врати табла за цртање, и са својим запошљавања аутсајдера Стивен Елоп и своју одлуку да се постепено Симбиан и додати Виндовс телефон у микс, заиста, Компанија каже да планира да користи Пуре на своје уређаје и да је "то је специјално дизајниран за мобилне уређаје и дигитална окружења." Шта ви мислите?

[Хвала, Еско]

Виев Полл

Нокиа наставља поновно, детаље нове фонтове и брендирања првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 15:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Разговори нокиа | Соурце Нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар