неделя, 27 март 2011 г.

ЛанСцхоол иПад апликација пуца се, враћа тест питања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/27/lanschool-ipad-application-shoots-out-sends-back-test-questions/:

ЛанСцхоол'с иПад апликација је се за крпеља, али најновија ажурирања додаје екстра да и наставници и ученици подједнако молим. То је испитивање карактеристика која омогућава професорима да пошаље тестове до 100 питања за студенте који користе ЛанСцхоол иПад студентски захтев; одатле, могу да резултати теста се вратити пуцао и приказане у реалном времену на наставника конзоле и врати оцењен могућност извоза или штампање резултата. Они који су задужени да успостави тачно / нетачно, вишеструки избор или кратке одговоре на питања, и графика су зелено светло, као добро. Тестови треба да се гради од користи Мац или ПЦ, али после тога, они могу бити послати иПадова, рачунара или танки клијенти. Можете да притиснете везу извор да преузмете програм за бесплатно, али мораћете актуелну лиценцу учионица за ЛанСцхоол да се ништа постићи. Вхатд'иа - за уложени труд?

Наставити читање ЛанСцхоол иПад апликација пуца се, враћа тест питања

ЛанСцхоол иПад апликација пуца се, враћа тест питања првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Апр 2011 00:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар