петък, 7 януари 2011 г.

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Honeywell да продадете Маями-Дейд полицията един Drone надзор

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ioiH2YCOVtw/story01.htm:
AHuxley пише "The Маями-Дейд РПУ наскоро финализира сделка за закупуването на 20-килограмова самолет от отбраната фирма Honeywell. Този тип пеене може да лети в продължение на 40 минути, като достигне височина от 10 500 фута и круизни във въздуха на 46 километра в час. Що Маями-Дейд РПУ наскоро бяха направени много съкращения на бюджета, финансирането може да са дошли от федерална субсидия. Око в небето като над Ирак и Афганистан скоро може да се гледа отгоре над Южна Флорида ", за да държат хората в безопасност." Honeywell е подала молба за Федералната авиационна администрация за разрешение за полет на самолет в градските райони. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Приходите на Facebook Пропускам

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ldg0viOp0R4/story01.htm:
eldavojohn пише "Мисли, че Goldman Sachs прекара твърде много на Facebook с 450 милиона щатски долара инвестиции Е, много богат клиент на техните реши да протекат финансите Facebook, вчера след получаването По време на обяда:" ... през първите девет месеца на 2010 г., Facebook генерира $ 1.2 млрд. приходи. Нетната печалба на фирмата е $ 355 милиона. Финансовите отчети не са били проверени и предлагат малко подробности за това как Facebook генерира приходи, каза източникът, който не иска да се идентифицира, защото той е подписал без -оповестяване споразумение. " Разширяване на този деветмесечен период до една година добивите $ 1,6 милиарда приходи и по половин милиард на приходите. Като се има предвид, че ако Facebook се оценява на $ 50 милиарда? " Reader frontwave добавя новината, че други социални технологични компании са бързо обмисля IPO-та на техните собствени.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Свръхзвуков Радио Black-Out решен проблем

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hvwYh9agrFQ/story01.htm:
KentuckyFC пише "Руски физици да излезе с нов начин за комуникация със свръхзвуков превозни средства, заобиколен от обвивка от плазма. Обикновено, тази плазма поглъща и отразява радиовълните в честотите комуникации, което доведе до няколко напрегнати минути по време на повторното въвеждане на пилотирани превозни средства, като на совалката. Проблемът обаче е още по-остър за военни превозни средства като балистични ракети и свръхзвуков самолет. Radio затъмнение предотвратява тези превозни средства от достъп до GPS сигнали за навигация и не позволява те да бъдат отново насочени или обезоръжени в последната минута. Но група от руски физици казват, че може да се получи около този проблем чрез завъртане на цялата обвивка плазмата в радио-антена. Те посочват, че всички входящи сигнал е едновременно отговарят и погълната от плазма. Отразеният сигнал се губи, но Погълнатата енергия създава резонанс електрическото поле в определена дълбочина в плазмата. В действителност, този слой в плазмата действа като радио антена, получаването на сигнала. Въпреки това, сигналът не може да пътува още през плазмата на космически кораб. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Крикет Muve музикални услуги и Samsung Suede практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/cricket-muve-music-service-and-samsung-suede-hands-on/:
Крикет ни предлагат възможност на по-задълбочен поглед и демонстрация на Muve музикални услуги тази седмица на CES, и разбира се, просто не го пропускат. Първо, Samsung Suede - докато само една функция на телефона - изглежда да е доста способен устройство, скитащи между многото менюта под рамките на програма е хлъзгав, гладка, без големи хълцане, и общите използваемостта е хапе. В Muve пръстени услуга на $ 55 и носи всички видове неограничен заедно национално призвание, текст - включително неограничен глобален текст - снимка / видео съобщения, 3G мобилен интернет, неограничен пълно изтегляне песен, мелодии и тонове ringback. Услугата ще бъде пусната в Лас Вегас този месец - така че ние ще очакваме някои от вас ще трябва да усъвършенства уменията си търпение - и въвеждането на други пазари през Q1 и началото на Q2. Интро състав музика включва около един милион песни с голям бум на два и половина милиона за един месец или два. Шоуто беше толкова силен като струя при излитане. Така че, за да звуков вярност, която остава един въпрос, но едно пътуване до местния тухли и смъртен определено може да задоволи любопитството ви - това е, ако сте обмислят като предизвикателството.

Продължавам четене крикет Muve музикални услуги и Samsung Suede практически

Намира в:

Крикет Muve музикални услуги и Samsung Suede практически първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 13:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Ocosmos O-бар Smart TV / Google TV контролер ръце "за най-CES 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-o-bar-smart-tv-google-tv-controller-hands-on-at-ces-20/:
Ocosmos не е само фука нов дует на Windows 7 преносими машини игра тук в CES, но и ултрамодерен дистанционно в O-бар линия . Този човек е ultraslim Bluetooth дистанционно управление, предназначени за контрол на цифрови декодери, игрови конзоли и свързаните с телевизори. Подробности бяха малко неясни (меко казано) за това как точно би цялата работа, но очевидно на компанията изключително интересуват от лицензиране на технологията под от него за ползване в други дистанционни управления. В момента се създава впечатлението, че Ел GOOG не знае, че Google TV лого има на дъното, и хора, на щанда отбележи, че това е само mockup за демонстрационни цели. Целта тук е да се направят виртуална клавиатура на капацитивен дисплей, след това дава възможност дивана обитатели на взрив търсения за шоу на тях процедури. По неизвестни причини, има и един чифт рамото бутони в горната част, евентуално за вградените игри. Това се очаква да превози по-късно през годината, за неназована сума, вероятно без на Google марка.

Ocosmos O-бар Smart TV / Google TV контролер ръце "за най-CES 2011 първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Idapt 2011 таксуване ръцете на системи-

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/idapt-2011-charging-systems-hands-on/:
Idapt има нови i4 и i1 Еко универсални зарядни устройства на CES изложбените зали, а ако не сте фен на МПО продукти, но мразя нуждата от множество зарядни устройства, може би трябва да даде тези поглед. В i2 + такси едновременно три различни устройства (плюс един през USB), и идва в пакет с шест съвета за зареждане почти всяка притурка, която може да хвърли в нея. Съветите могат да се разменят най-бързо, като кликнете на двете страни, и то дори поставя устройствата на показ. В i1 Еко използва същата система за взаимозаменяеми върха, но е само за един, в допълнение към порт USB. Това е "гореща" замяна типове края за зареждане в колата или в движение, и струва около $ 25. Проверете и двете от тях в галерията по-долу.

Idapt 2011 таксуване ръцете системи-на първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Intel Insider DRM рискове монопол Изследвания

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AkNav802ViM/story01.htm:
Blacklaw пише "на Intel Sandy Bridge линия процесори впечатление на технологичната общност със своята власт, а подъл малко функция за цел да успокои Холивуд има някои загриженост относно намеренията на Intel. Intel Insider Ако основен видео стрийминг услуга, като Lovefilm или САЩ базирани Hulu, трябва да въведат Intel Insider технология за филма си потоци - като начин за убеждаване Холивуд, за да съобщение на филми по-рано и по-висока разделителна способност, без да се притеснявате за пиратство - това би означавало, че само тези, които използват Intel е много късно Sandy Bridge процесори ще бъдат в състояние да поток филми. само не би тези, които използват големи чипове на Intel, които не поддържат технологията да се откъсне от тази услуга, но тези, на системи с участието на процесори от конкурентни производители като AMD и ниска консумация на енергия специалист VIA също така се изключват. " В блог пост за тази нова функция, Intel отрича, че е DRM.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Samsung обещания двуядрени смартфони, нови таблетки за MWC 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/samsung-promises-dual-core-smartphones-new-tablets-for-mwc-2011/:
CES дори не е свършила, но Samsung вече гледам напред към следващото си голямо събитие: Mobile World Congress в Барселона. Това показват получава започна на 14 февруари, но Сами планира да се неща се случват с ранно обявяване на двуядрени смартфони и новите таблетки на 13 февруари. Това е думата, директно от мобилния БИЗ президент на компанията, JK Shin , който казва, че Samsung е "в състояние да осигури 4G смартфони и таблетки за всички превозвачи в САЩ." Естествено, това 4G стратегия ще включва както LTE и WiMAX, като друг основен направление на бъдещето на пътната карта на компанията е да съкрати своите featurephone предлагане в полза на цена смартфон устройства ниска. Интересни времена със сигурност ни предстоят.

Samsung обещания двуядрени смартфони, нови таблетки за MWC 2011 първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари, 2011 11:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PC Mag | Изпрати | Коментари

"SMS на смъртта" може да срине много мобилни телефони

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uaaQZiOXCAw/story01.htm:
space_in_your_face пише "Изследвания, представени на конференция в Германия през миналата седмица, че показва телефони дори не трябва да бъдат подходящи, да бъдат уязвими за хакери. използва само за кратки съобщения (SMS) съобщения, чифт сигурност учени са успели да принудят ниска края телефони да затвори рязко и ги свалям на клетъчна мрежа. Номерът работи за слушалки, направени от Nokia, LG, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, и Micromax, популярен индийски производител на мобилни телефони. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.