петък, 7 януари 2011 г.

Грифин Beacon Universal Remote Control System носи устройството без контрол, за да си смартфон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/griffins-beacon-universal-remote-control-system-brings-dongle-f/:
Отървете се от тези донгъли и изхвърлят тези случаи , следващото ниво на смартфон-като-универсално дистанционно технология е тук. Beacon Universal Remote Control System от Грифин технологии и Dijits превръща вашия iPhone и други устройства в IOS всемогъщ дистанционно управление, чрез превръщането на Bluetooth сигнали в инфрачервения команди, които ви стерео, телевизор и други устройства може да разпознае. Заедно с универсално дистанционно App Dijit е, Beacon, който изглежда нещо подобно на зумер шоу, конвертира сензорен екран с дистанционно и всичките добавя случаи, донгъли и дори ненужни кабели - тя може да работи до два месеца, на четири АА батерии. Beacon хитове на пазара 5 2011 година за $ 79.99, но ако сте късметлия достатъчно, за да бъде най- CES тази седмица, можете да проверите демонстрация на щанда на Грифин.

Грифин Beacon Universal Remote Control System носи устройството без контрол, за да си смартфон първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари, 2011 00:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Griffin Technology | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар