петък, 7 януари 2011 г.

външен твърд диск HyperMac на заграждението за IPAD практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/06/hypermacs-external-hard-drive-enclosure-for-ipad-hands-on/:
HyperMac се знае повече за своята власт, за удължаване решения от другите периферни устройства, но това все още необявени IPAD външен твърд диск заграждение ние забелязан в компанията на щанда със сигурност е интересно. Възможност за приемане на стандартен 2,5-инчов твърд диск, на надраскване метална кутия има две MiniUSB пристанища по обратно - един да се свърже с компютъра си, и друг, за да се свържете с вашия IPAD. За съжаление, за разлика от други IPAD решения за съхранение като AirStash , защото интерфейси чрез адаптор за камера на Apple USB, сте ограничени до снимки и видео съдържание само. Освен това, тя работи само с IPAD, тъй като iPhone и лаптоп лампа не поддържат този конкретен аксесоар. Цената точка целта е около $ 100 без физическия диск - да, това е афера BYOHD - което определено е стръмен, отколкото ни се иска, особено в светлината на ограничена функционалност. Все пак, ако имате повече съдържание, отколкото място за губене, може да искате да погледнете в бране на един от тези, когато го хвърля в някой по-късно този месец.

външен твърд диск HyperMac на заграждението за IPAD практически първоначално се появи на Engadget на Чет, 6-ти Януари 2011 година 19:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар