петък, 7 януари 2011 г.

4G Shocker! Проучване установи потребителите искат това, което те не могат да разберат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/4g-shocker-study-finds-consumers-want-what-they-fail-to-underst/:
Ние безспорно сме виждали нашите справедлив дял от 4G устройства в Лас Вегас нд (добре, Конгресен център) тази година, но както може би се досещате, едно неотдавнашно проучване установи, че повишената осведоменост не непременно равни добро разбиране. Тъй като Nielsen Company наскоро открит, по-голямата част (54%) от потребителите, които знаят или грижи за 4G са разчитали на старата Международния телекомуникационен съюз определението на мобилни скорости на данните повече от 100 Mb / сек, въпреки че превозвачите имат нещо като отбелязват си собствени правила (например, T-Mobile и AT & T се обаждате им HSPA + 4G мрежи). И какво да направи на голям процент от хора, които мислят, че 4G някак си се отнася до iPhone 4? Онзи е вечен главата драскате. Но в крайна сметка, проучването стига до извода, че нищо от това наистина има значение: почти три от всеки десет потребители се готвят да си купя един 4G устройство в рамките на следващите дванадесет месеца. И \ това е, което наистина има значение, нали?

4G Shocker! Проучване установи потребителите искат това, което те не могат да разберат първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 10:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nielsen Company | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар