петък, 7 януари 2011 г.

Ford въвежда MyFord Mobile апартамент за смартфони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-tells-us-all-about-myford-mobile-for-smartphones/:
За съжаление Ford не се потвърждава Фокус Electric , че тя намери за добре да дразни по-рано тази седмица, но сега можем да ви кажа всичко за нов апартамент смартфон, който ще ви позволи да наблюдава събирането на ... някои превозни средства на Ford. Приложението се нарича MyFord Mobile и предлага сходни характеристики на приложения вече сме виждали за Nissan Leaf и Chevy Volt , най-вече състоянието на зареждане колата от далеч и дава известно изменение на настройките, за да се гарантира, че колата е правилно гореща или студена, преди те оставя на студено или горещо ви пътуват. Автомобилът също така ще ви позволи да намерите на автомобила от GPS, а след като го направите, отключване на врати с телефона си.

Когато колата и апартамента стартира ще има версии за Android , BlackBerry и IOS , макар и интересно ще има една HTML-5 интерфейс браузър, който ще работи дори и на featurephones . Да, featurephones. Интересното е, че приложението може автоматично зареждане ... какво мистерия превозно средство, да го свърже с най-оптималното време на нощта, за да си гарантирате най-ниски разходи за ресурсите си, автоматично дърпа надолу процента от вашата програма, така че не е нужно да се притеснявате за него. Това е, което обичам да наричам умен. И пестеливи.

Отново на апартамент ще се предлага с определен автомобил, който е с щепсел всеки път, когато някои колата е на разположение, и ако искате да знаете, когато това ще се случи, вие ще трябва да почака.

Галерия: MyFord Mobile

Продължавам четене Форд въвежда MyFord Mobile апартамент за смартфони

Ford въвежда MyFord Mobile апартамент за смартфони първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми яну 2011 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар