петък, 7 януари 2011 г.

Ocosmos O-бар Smart TV / Google TV контролер ръце "за най-CES 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-o-bar-smart-tv-google-tv-controller-hands-on-at-ces-20/:
Ocosmos не е само фука нов дует на Windows 7 преносими машини игра тук в CES, но и ултрамодерен дистанционно в O-бар линия . Този човек е ultraslim Bluetooth дистанционно управление, предназначени за контрол на цифрови декодери, игрови конзоли и свързаните с телевизори. Подробности бяха малко неясни (меко казано) за това как точно би цялата работа, но очевидно на компанията изключително интересуват от лицензиране на технологията под от него за ползване в други дистанционни управления. В момента се създава впечатлението, че Ел GOOG не знае, че Google TV лого има на дъното, и хора, на щанда отбележи, че това е само mockup за демонстрационни цели. Целта тук е да се направят виртуална клавиатура на капацитивен дисплей, след това дава възможност дивана обитатели на взрив търсения за шоу на тях процедури. По неизвестни причини, има и един чифт рамото бутони в горната част, евентуално за вградените игри. Това се очаква да превози по-късно през годината, за неназована сума, вероятно без на Google марка.

Ocosmos O-бар Smart TV / Google TV контролер ръце "за най-CES 2011 първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар