петък, 7 януари 2011 г.

HomeSeer HomeTroller-Mini контролер за домашна автоматизация стане ли една крачка по-близо до бакалавърска тампон на бъдещето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/homeseer-hometroller-mini-home-automation-controller-gets-you-on/:
В хора в продължение на HomeSeer , производител на домашна автоматизация устройства, са определени да дебютира на супер малък, супер мощен HomeTroller-Mini на CES през тази седмица. Мини контролер очевидно се вписва в дланта на ръката си, и е съвместим с Apple и Android смарт телефони и таблетки, което ви позволява да изключите осветлението или настроите аларма чрез текст, електронна поща, или текст в реч. В SheevaPlug -така спортни един 1,0 GHz платформа Linux, търговията на дребно под $ 300, и могат да бъдат свързани с редица други продукти за управление на вашия термостат, уреди, светлини, сенки прозорец - получавате картина. Всичко това звучи чудесно, но все още чакаме да се види дали той може да получи нашата кръгло легло върти.

HomeSeer HomeTroller-Mini автоматизация контролер дом стане ли една крачка по-близо до бакалавърска подложка за бъдещето първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 02:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PRWeb | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар