петък, 7 януари 2011 г.

Samsung обещания двуядрени смартфони, нови таблетки за MWC 2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/samsung-promises-dual-core-smartphones-new-tablets-for-mwc-2011/:
CES дори не е свършила, но Samsung вече гледам напред към следващото си голямо събитие: Mobile World Congress в Барселона. Това показват получава започна на 14 февруари, но Сами планира да се неща се случват с ранно обявяване на двуядрени смартфони и новите таблетки на 13 февруари. Това е думата, директно от мобилния БИЗ президент на компанията, JK Shin , който казва, че Samsung е "в състояние да осигури 4G смартфони и таблетки за всички превозвачи в САЩ." Естествено, това 4G стратегия ще включва както LTE и WiMAX, като друг основен направление на бъдещето на пътната карта на компанията е да съкрати своите featurephone предлагане в полза на цена смартфон устройства ниска. Интересни времена със сигурност ни предстоят.

Samsung обещания двуядрени смартфони, нови таблетки за MWC 2011 първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари, 2011 11:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PC Mag | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар