петък, 7 януари 2011 г.

Skype група видеоразговори навеси бета като платена услуга Skype Premium

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/skype-group-video-calling-sheds-beta-as-paid-skype-premium-servi/:
Нова версия на Skype за Windows току-що стартира с няколко забележителни характеристики. Като начало, стабилност се подобри както качеството. За съжаление, групата видео разговори функция вече не е свободен в момента, че версия 5.1 е софтуер от бета. Един ден преминават разходи $ 4,99 / € 3.49 / £ 2.99 за импровизация сесии като месечен абонамент може да се вземе за $ 8,99 / € 5.99 / £ 4.99 с процент 33 отстъпка на разположение на всеки, като се регистрирате за 3 или 12 месеца абонамент през следващите 30 дни . Двустранна видео разговори все още е свободен. Може би емоционален, забавен кадър публикувани след почивката ще ви убеди или бизнес да се разтоварят няколко sheckles за привилегиите на групата видео.

Продължавам четене Skype група видеоразговори навеси бета като платена услуга Skype Premium

Skype група видеоразговори навеси бета като платена услуга Skype Premium първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми яну 2011 09:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skype | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар