петък, 7 януари 2011 г.

Sprint ID за ръце Samsung Galaxy Tab-он

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/sprint-id-for-samsung-galaxy-tab-hands-on/:
Стартирала през октомври, Sprint ID е превозвача услуга за дълбоко одиране си Android устройство с куратор избор на тапети, мелодии и приложения - мисля за него като за телефон персонализация за хора, които не разполагат с времето (или търпението), за да намерите и инсталирате неща, които харесват. В момента на разположение на три модела - LG Optimus S , Sanyo ZIO и Samsung Transform - ще се чу, че услугата в крайна сметка ще се разпространява към други телефони, както и на Галакси Tab , което води до очевиден въпрос: Каква е разликата между ID опаковки скалата на по-голям форм-фактор и по-висока разделителна способност на екрана?

Е, Краткият отговор е, че те не - поне не още. На Sprint дори последната вечер имахме възможност да играят с Tab, който получи Sprint ID обновяване на фърмуера рано, и съществуващите опаковки, предназначени за телефони, които сме се опитали произведени различни резултати, вариращи от съобщения сила в близост до странни на вид екрани дома . Това не означава, че опаковките не могат да бъдат насочени към подпомагане на Tab, разбира се - по един за служители Sprint, който е предварително инсталиран и конструиран специално за да се възползват от допълнителните екран за недвижими имоти изглежда страхотно - но на опаковки там, сега като че ли не играят добре. Това може да обясни защо актуализацията не е била освободена още, защото Спринт или трябва да се уверете, че всеки пакет работи с всеки ID-съвместим продукт или създаване на магазин опаковката, за да блокират Tab собственици от свалянето несъвместими пакети. Вижте галерията!

Sprint ID за Галакси Tab ръце от Samsung на първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год 09:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар