петък, 7 януари 2011 г.

Splashtop Remote Desktop добавя Android съвместимост, се отваря друг път за достъп от разстояние на Windows

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/splashtop-remote-desktop-adds-android-compatibility-opens-anoth/:
Ние не сме съвсем сигурни, че сме на същата страница, на Splashtop е главен изпълнителен директор, който е привидно на мисия за "изграждане на мост за навсякъде", но ние всички сме за клиент за отдалечен достъп на мобилната операционна система на Google. Малко след привеждане си Windows PC на iPhone, Ipod и IPAD, посочените по-горе дружеството е издаден един клиент Android. Както можете да се досещате, тя позволява на всеки, който има Android-базиран смартфон или таблетка да се включи в мрежа компютъра си Windows, със съдържание и приложения, както достъпна. Според компанията, това ще позволи Android на потребителите да "слушат музика, достъп до всичките си файлове и приложения, и да играе PC и флаш игри от разстояние." Ние сме малко hesitent да вярвате всичко, което ще се изпълни по някои от по-нисък клас телефони, но поне е там да се опита (ако сте готови да се раздели начини с $ 4,99).

Продължавам четене Splashtop Remote Desktop добавя Android съвместимост, се отваря друг път за достъп до Windows дистанционно

Splashtop Remote Desktop добавя Android съвместимост, се отваря друг път за достъп до Windows дистанционно първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари 2011 година 07:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Splashtop | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар