петък, 7 януари 2011 г.

Haier стартира WiFi оборудвани Net Connect LED HDTV телевизори, отнема Yahoo Connected TV заедно в надпреварата

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/haier-launches-wifi-equipped-net-connect-led-hdtvs-takes-yahoo/:
В усилията си за премахване на най-добрите усилия на Boxee , Logitech , Roku , и Apple , новата линия на телевизори от Haier цели сближаването на интернет съдържание и поточно видео в хола си, без това надвишаване хардуер. Вместо друга черна кутия се борят за място в развлекателен център, Net на Haier Connect LED дисплеи са WiFi възможности и на Yahoo Connected TV печени, за да доставят съдържание. В допълнение към приложения на Yahoo, за телевизори ще осигури на посетителите с достъп до Hulu Плюс това, Blockbuster по поръчка, филм Свежи и Netflix. За съжаление, ние не разполагат с характеристики, цени, или дата на излизане за комплект, но ние знаем, че те ще имат дистанционни управления с специален бутон Netflix , който е сигурен да се моля на нетърпелив зрител филм в всички нас.

Продължавам четене стартира Haier WiFi оборудвани Net Connect LED HDTV телевизори, отнема Yahoo Connected TV заедно в надпреварата

Haier стартира WiFi оборудвани Net Connect LED HDTV телевизори, отнема Yahoo Connected TV заедно в надпреварата първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 06:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар