петък, 7 януари 2011 г.

NVIDIA Tegra ни показва две геймплей на Atrix 4G и Optimus 2X (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/nvidia-shows-off-tegra-2-gameplay-on-atrix-4g-and-optimus-2x/:
Ние не можем да си представим как това може да са се подхлъзнали вашето внимание, но LG и Motorola, използвани година CES това да пусне смартфон Първият в света на двуядрени устройства с формата на Atrix 4G и Optimus 2X . И двете са построени около 1 GHz Tegra на NVIDIA два чипа, които са били най-популярните нещо тук във Вегас, след като безплатна храна и транспорт до базата (Мото дори има Droid Bionic , 4.3-инчов, пътуващи за Verizon, да го използват). Но какво означава този допълнителен въпрос ядро за вас? Е, освен улесняване на 1080p видео възпроизвеждане на двата телефона, тя не ги прави доста страшен мобилни станции за игри. NVIDIA отделиха време, за да ни покаже няколко игри да се обработват с лекота от 2 пъти и Atrix преди отбеляза, че това не е като се остави изцяло на Google да предостави убедителни съдържание за своя хардуер. Gaming е, в крайна сметка, в близост до сърцето на производителя GeForce, и ни казаха, че NVIDIA работи в тясно сътрудничество с фирми, за да ги използват добавя огнева мощ на Tegra 2, така че да се доставят в красива, блестяща неща на екрана. Ние също бяха информирани за въвеждането на Tegra зона, един апартамент Android за цел да служи като изложение на стоки Tegra партньори, независимо дали са или видео съдържание, игри, макар че не трябва се страхуват от призрака на фрагментацията тук - това не е отделно хранилище за апартамент, с всички покупки ще бъдат насочени през Android Market. Във всеки случай, достатъчно говори, има видео да се гледа след почивката.

Продължавам четене NVIDIA Tegra ни показва две геймплей на Atrix 4G и Optimus 2X (видео)

NVIDIA Tegra ни показва две геймплей на Atrix 4G и Optimus 2X (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари 2011 03:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар