петък, 7 януари 2011 г.

Dish Network отдалечен достъп ап разширява дългата ръка на таблетки Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/dish-network-remote-access-app-extends-its-long-arm-to-android-t/:
Миялна мрежа все още е на мисия да се уверите, че можете да си телевизия навсякъде , и към днешна дата, това означава, че Android таблет. Ние докладвани през ноември, че доставчикът е бил с което броят на Dish дистанционно ап достъп до Android, което разкрива света на внесения за телевизия до още по-смартфони. Както и при смартфон апартамент, с Android таблетка потребители ще трябва да имат Sling-съвместимо устройство, като Sling адаптер, за достъп до тяхното трудно спечелените програмиране, и както на смартфон, таблетката ап е безплатна. В Dish Network апартамент има всички същата функционалност като предшественика си: разглеждате и опциите за търсене, DVR планиране / управление и отдалечен контролна функция. Така че това е едни и същи звяр, но ние определено все още впечатлен.

Dish Network отдалечен достъп ап разширява дългата ръка на таблетки Android първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 год 01:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PR Newswire | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар