петък, 7 януари 2011 г.

Geohot демонстрации на самоделна "джайлбрейкнати" PS3, Sony обеща да "оправят" чрез обновяване на софтуера (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/geohot-demos-homebrew-on-jailbroken-ps3-sony-vows-to-fix-vi/:
Току-що видях как можете да добавите Install Package Файлове вариант на PS3 използват някои потребителски фърмуер, но дяволски хакер Джордж " Geohot "Hotz е взел още една крачка напред, като демонстрира Homebrew по бърз, г-н Blurrycam одобрени видео. Това е Barebones апартамент, че само казва "Подкрепа Dawg, това е GeoHot", но в действителност това е доста голяма крачка. Geohot, при условие на файла в своя интернет сайт, заедно с копие от основните ключови METLDR, която позволява на самоделна. Sony Междувременно излезе с изявление, казвайки, че ще "определя въпроси чрез мрежата на новини, а защото това е проблем на сигурността, ние не сме в състояние да ви даде повече подробности." Това противоречи на това, което pytey от fail0verflow (фамозен група, която kickstarted този нов кръг на хакерство) само пред Би Би Си, "единственият начин да се определи това е издаването на нов хардуер ... Sony ще трябва да приемат това." Ей, най-малко ще бъде в добра компания , нали Sony? Вижте доказателство GeoHot на понятието видео след почивката.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Geohot демонстрации на самоделна "джайлбрейкнати" PS3, Sony обеща да "оправят" чрез обновяване на софтуера (видео)

Geohot демонстрации на самоделна "джайлбрейкнати" PS3, Sony обеща да "оправят" чрез обновяване на софтуера (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари 2011 10:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ръб , Geohot | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар