петък, 7 януари 2011 г.

PixelQi демонстрации си 7-инчов дисплей, работи върху 9,7-инчовата версия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/pixelqi-demos-its-7-inch-displays-working-on-a-9-7-inch-version/:
Имах предчувствие, че PixelQi щеше да приведе своята 7-инчов дисплей във Вегас, и ето и ето ние зърна от уникалните transreflective показва днес. (За тези, които са живели в пещера и не са запознати с PixelQi - на висок контраст 3Qi екрани позволяват на осветление, за да бъде изключен, не само, че пестят енергия, но е лесно да се четат в естествена светлина.) По-малките, 1024 x 600 резолюция дисплеи се, добре, по-малки в сравнение с предишните 10.1-инчовата версия. Повечето от тях обаче са били просто закачен до демонстрационни табла. Имаше един поставени в по- X70 Viliv , но отново, това е просто моден PixelQi.

По-голямата история на щанда PixelQi, обаче, идва от основателя си Мери Лу Jepsen, който не само обещания, че производството е ramping доста добре, както на 7 - и 10,1-инчов таблетки, но, че компанията работи по-висока разделителна способност 1280 х 800 разделителна способност 10,1-инчов дисплей и 9.7-инчов дисплей за партньор. Ние няма да прочетете в тази твърде много, но тя твърди, че те продължават да работят с големи компании. Тя също така обясни това, което чухме преди - че голяма част от стегнати въпроси доставките се дължат на икономическата криза и, че много компании промени своя курс, след като IPAD беше въведен, за да таблетки. Очевидно е, че текущите 10,1-инчов екран започва да кораб в Понятие Мастило Адам , но все още чакаме най-накрая да види играта променящите се технологии в таблет или лаптоп от голям производител. С това, ние ви оставя с няколко снимки на таблетки и нетбуци с дисплеи PixelQi, че наистина не мога да купя точно сега, но това със сигурност ще ви накара да лигавене.

PixelQi демонстрации си 7-инчов дисплей, работи върху 9,7-инчовата версия първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари 2011 05:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар