петък, 7 януари 2011 г.

Razer Chimaera появява на CES 2011 г. започва доставка на потребителите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/razer-chimaera-emerges-at-ces-2011-starts-shipping-to-consumers/:
Говорим за дългото чакане. Razer е Chimaera - които първи показа на нашия радар в прототип тук в Лас Вегас преди една година - най-накрая доставка до крайните потребители. Това е в съответствие с персонал на щанда днес компанията на CES , който изглеждаше доста доволен, че те биха могли да променят отговора на въпроса за това от нетърпеливи (да се чете: нетърпелив) клиенти. Сайтът все още не е актуализирана, но 5.1-канален съраунд звук слушалки ($ 199,99), следва да бъдат по-достъпни за закупуване на най-скоро. Също така, с 2.1 версията ще се продава за $ 129,99, клатеше доста сходен дизайн и зарядно устройство. За тези, които се нуждаят от опреснителни, това е безжична слушалка Xbox 360, пълна с еквалайзер, аудио изход жакове (на гарата) и флип-надолу микрофон. Имате един поглед на галерията по-долу, и се чувстват свободни да започне проверка на вашата врата на нездравословен начин на клипа.

Razer Chimaera появява на CES 2011 г. започва доставка на потребителите първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми януари, 2011 г 09:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Razer | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар