петък, 7 януари 2011 г.

Йон Icade ръце "за: игри на IPAD все едно е 1979 г. (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/07/ion-icade-hands-on-gaming-on-the-ipad-like-its-1979-video/:
Може би си спомняте ThinkGeek е доста убедителен на шегата " шега миналата година на Icade кабинет за IPAD . Сега, благодарение на големите зърна на Ion, двете предприятия, държани ръце и се обърна тази напълно Рад концепция в реалност (макар че те не са определени първа ). Хайде края на пролетта, ентусиасти игри ретро ще бъде в състояние да взема едно от тези добре изградена джойстика комплекти Bluetooth за $ 99 директно от Йон, и в крайна сметка те ще го направят в езерото за около € 99 и £ 79. Не се притеснявайте, ще има изобилие от класически игри за да отговарят на iCase любезното съдействие на Atari , който вече има Астероиди работи прекрасно на IPAD (и това е действително много по-трудно, отколкото изглежда), а всяко IOS игра, която отнема Bluetooth въвеждане на периферни също трябва да играе хубаво с Icade. Ръце на видео след почивката.

Продължавам четене Ion Icade ръце "за: игри на IPAD все едно е 1979 г. (видео)

Йон Icade ръце "за: игри на IPAD все едно е 1979 г. (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 7-ми Януари, 2011 10:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар