неделя, 13 март 2011 г.

Катамари Пијук ролне у вашим омиљеним сајтовима, остављајући откос за ХТМЛ5 разарања у својој пробудити

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/katamari-hack-rolls-across-your-favorite-websites-leaving-swath/:
Гоогле Цхроме можда изашао из Пвн2Овн недирнут , али можете да рипујете кроз било који веб га (или неки други компатибилни претраживач ХТМЛ5) приказује - само извуците своје руци Катамари Дамаци лопту и искалити Хавок на страници. На НАааа, На На На На На На На, На На На На на наааа ...

Алтернативно, налепите следећи Јавасцрипт-у маркер, а затим кликните на њу кад си напоран странице.
јавасцрипт: вар И, С, СС = ['хттп://катхацк.цом/јс/кх.јс', 'хттп://ајак.гооглеапис.цом/ајак/либс/јкуери/1.5.1/јкуери.мин ']; фор (и = 0; = сс.ленгтх и!; и + +) {а = доцумент.цреатеЕлемент ЈС (' сцрипт '); с.срц = СС [и]; доцумент.боди.аппендЦхилд (е).; воид} (0);

Катамари Пијук ролне у вашим омиљеним сајтовима, остављајући откос за ХТМЛ5 разарања у својој пробудити првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 16:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Котаку , ГамеПро | Соурце Катамари Пијук | Емаил тхис | Цомментс

Технологија Стручност није битно У Гоогле менаџера

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WnKxGHLuUR4/Tech-Expertise-Not-Important-In-Google-Managers:
Хју Пицкенс пише "За већи део своје 13-годишњој историји, Гоогле је узети прилично једноставан приступ управљању: Оставите људе на миру, али ако запослени постану заглави, треба да питају своје шефове, чији су дубоки техничка експертиза погон их у управљању на првом месту Сада Ецономиц Тимес извештава да статистичари у Гоогле-у потрази за карактеристике које дефинишу су добри менаџери окупило се више од 10.000 запажања о менаџерима - у више од 100 променљивих, из различитих учинка, повратне истраживања и друге извештаје и утврдила да техничке стручности редовима мртав последњи. између Гоогле осам најважнијих карактеристика добрих менаџера. Шта запослене у компанији Гоогле највредније су чак-кеелед босова који су време за један-на-један састанака, који су помогли људима слагалице кроз проблеме постављањем питања, а не диктирајући одговоре, а који је интерес у животима запослених и каријере. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


иПад 2 испорука процене сада три до четири недеље, мало доступност хит и пропустити

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Већ добили иПад 2 ? Онда сматрају себе имали среће, као што неко покушава да се добије сада ће вероватно захтевати прилично мало стрпљења. Као што сте можда приметили, Аппле-ов транспорт времена за онлине поруџбине, сада је пала још једном из претходне две до три седмице процену да дугачак три до четири недеље, али ствари не може бити сасвим једноставно то. Неки људи су пријављивали да су они већ примате обавештења доставе иако њиховог процењеног датум испоруке је недеља у гостима, тако да јабука може бити само бити претерано опрезни са својим проценама. С друге стране, је такође постојао неким извештајима компаније Аппле отказивања налога да је "преко границе" - чак и од људи који су тек наредио једном иПад - иако они чини се да мало и далеко измедју у овом тренутку.

Можда не изненађује, ситуација је још више збуњујуће у малопродајним објектима (Јабука или на други начин). Постоје бројни извештаји о радњи која се продаје у потпуности, и још више продавница које су добили само неки модели (нешто што смо и видели из прве руке). Шта више, чини се да су продавнице углавном били у стању да дају људи јасан показатељ да када нова акција ће доћи, што је подстакло неке људи да се построје сваког јутра да видим да ли нове пошиљке дошао у (као на слици горе) . Наравно, што се тиче проблема ићи, ово је вероватно један да Аппле не смета да, иако се сигурно не изгледа као да постоји неки простор за побољшања пре него што неизбежно иПад 3 лансирања.

[Хвала свима који су послали ово у]

иПад 2 испорука процене сада три до четири недеље, мало доступност хит и пропустити првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 15:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Уеирд Сциенце увек позиви стакла, осим фаул линије

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Можете узети да су банке: банка метак, у овом случају. Под условом да сте 70 посто слободно бацање, који покреће лопту са седам метара изнад тла са 3 Хз леђа окреће. То је полазиште за милион симулиране кошарке снимци оценио да је најбољи метод за стављање лопту кроз обруч. Осим ако сте лебди близу фаул линија, банка снимака чини се да метода избора. Симулације је такође обезбедио неке савете о томе где на таблу да поставите снимак, што указује да постоји вертикална линија циљ управо 3.326 центиметара иза табле које вам могу помоћи стрелац пронађу слатко место.

То не само да родитељи не слушају: Они Вацки Аустралијанаца. Они су регрутовани сетом од преко 100 родитеља да заплаши из срања њихове деце кренете на димни аларм, док деца спавала . То је све за добар разлог, иако-сазнали су да ако аларма отишао офф за само 30 секунди, скоро 80 ​​одсто децу води на спавање, уз ризик већи код млађе деце. Чак и проширење аларм на пет минута, међутим, би само побољшати ствари за око 10 одсто. Морално ако имате децу? Уверите се аларм који буди, јер не идеш у најаве.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Хунговер На СКССВ? Користите Заарли за преузимање Гатораде и Адвил

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hpEkvZVSCqs/:
Арраи

ВиФи-само Ксоом челу са Спајалице за 27. март издање?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/wifi-only-xoom-headed-to-staples-for-march-27th-release/:
Ако још увек држи се за Самсунг Ксоом , ево неких добрих вести. Људи на Баја Живот снаггед слику Стејплс оглас приказује 27. марта, као циљани датум издавања за Слате. Поред тога, изгледа да таблета малопродаји за 600 долара - један најјефтинији модели новац може купити. Ксоом, ТИ-Нспире и нови пакет за оловке , све на једном месту? Човјече, то заиста било лако.

[Хвала, Хектор Н]

ВиФи-само Ксоом челу са Спајалице за 27. март издање? првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13. Мар 2011 14:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дроид ЛИфе | Емаил тхис | Цомментс

Игре играо у УРЛ-Бару

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GqPg6WrkCAk/A-Game-Played-In-the-URL-Bar:
Килрах_ил пише "Без обзира да ли мислите да је корисно или бескорисно, не можете игнорисати обична кул геекинесс за игру играо у потпуности у УРЛ адресу траци из члана:". ... Док губим у три димензије виртуелног света међу више пажљив заплета и карактер развоја могу бити адекватна разонода за неке, само нови назив Гаминг Ворлд би требало да говорим о је УРЛ адреса Хантер, експерименталног карактера тастатуре игру базирану играо у потпуности у УРЛ траци прегледача. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Купање у Аппстреам

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ni6BWIeS44Q/:
Арраи

Први Британац гоњени преко Туиттер Клевета

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wS9u4kY_4tk/First-Brit-Prosecuted-Over-Twitter-Libel:
Тасха26 пише "бивши градоначелник, Колин Елсбури, направио правни историју као први Британац да плати одштету за клевету на Туиттер Његов цвркут на дан гласања је рекао 'То није у нашој природи да се ругати се нашим противницима, међутим Еди Талбот је морао да буде уклоњен. од стране полиције из бирачког места "износила је чиста клевета избора Туиттер увреде било насељено у Кардифу Вишег суда са укупном рачун ударање £ 53.000 (3.000 фунти компензације + £ 50.000 правне таксе).. фино ради се на више од £ 2.400 по Реч После недавног Кортни Лав £ 260к насеље у Твибел случају., овај случај потврђује да је све објављено у јавном власништву подлеже законима клевету. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Судским пословником сасвим у реду да Ознака Слике На Фацебоок без дозволе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMeXe-4Dq5Y/Court-Rules-Its-Ok-To-Tag-Pics-On-Facebook-Without-Permission:
неофлекицуррент пише "савезни суд је пресудио да су фотографије жена на Фацебоок-у показује своје пиће правилно користи као доказ у случају дете притвора Имала. тврдио је била идентификована без дозволе, али суд је одбацио тај аргумент.. Приликом доношења те одлуке, Суд је занимљиво запажање да: "[Т] овде није ништа у закону која захтева [нечији] дозволу када неко узме слику и постова је на Фацебоок страници постоји ништа што захтева [нечији] дозволу кад [се. ] "таггед" или идентификује као лице у тим сликама. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Старац Мареј Википедија Контроверзе наставља

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mcES-QSetJM/Old-Man-Murray-Wikipedia-Controversy-Continues:
Анонимни читалац пише: "Као што је раније на Сласхдот, Тхе Олд Ман Мурраи чланак је избрисан из Википедије После много контроверзи, чланак је обновљена. Међутим, дебата за брисање чланка се наставља, са. Делитионистс и Старац и Мареј навијача ројења у чланку ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле последњи бродови ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Исти господин који уводи нас на Гоогле ЦР-48 лаптоп рачунара , управљање производима потпредседник Сундар Пицхаи, објавила је несрећна вест да је Гоогле последњи добили од њих, макар "за сада." Следећа прилика да се ухвати карту за вожњу Цхроме воз ће доћи у средином ове године, како је обећао, са уређајима из Ацер и Самсунг долазе на тржиште. Прича се да је Гоогле примио око 60.000 Цр-48с од ОДМ Инвентец назад у децембру, иако без обзира на број произведених јединица била, чињеница је да је сада потпуно осиромашени. Ми бисмо Позивамо Гоогле партнерима да не луталице сувише далеко од ЦР-48 предложак у лето - Ми смо велики љубитељи Њен минималистички доброг изгледа, чак и ако се оперативни систем може да ради са неколико слојева ражња, пољски и функције.

Наставити читање Гоогле-бродова последњи ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето

Гоогле последњи бродови ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 12:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк тхецхромесоурце | Соурце @ Сундарпицхаи (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

(Оснивач приче) Џоел Сполски на Стартупс: "Да ли суоснивач јер у супротном ћете го инсане"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MAqANodfQF4/:
Арраи

После земљотреса, јапански званичници страхују Делимична нуклеарне Отапање У току

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2U1bOmGgOTE/:
Арраи

Гриловани сир, пиво и други Страшан ствари: Интервју са ГроупМе На СКССВ

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kBCsY1UawAo/:
Арраи

Самсунг Галаки ИИ хитова ФЦЦ, потенцијално спремна за АТ & Т 3Г

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/samsung-galaxy-s-ii-hits-the-fcc-potentially-ready-for-atandt-3g/:
Сигурно се сећате Самсунг ГТ-и9100 , колоквијално познат као Галаки ИИ ? Семи је био ћутљив о томе која би могла УС Целлулар носачи га понуди, али Федералне комисије за комуникације може имати идеју. Видиш, Екинос 4210 -тотинг Супер АМОЛЕД плус смарт управо направио свој пут до ФЦЦ одобрење базе података, 850МХз и 1900МХз ГСМ фреквенције у вучу - који само тако се деси да се оне потребне да се концерт у АТ & Т Пазите, телефон такође могу бити тезгарења у Канади са тим посебно бендова, али шансе су пристојне ми ћемо га видети у континенталном делу Америке пре од тога. До стране, овај Галаки ИИ је такође спортске 2.4ГХз и 5ГХз фреквенцијама, што значи да ће готово сигурно доћи са дуал-банд 802.11 б / г / н ВиФи-а.

Галаксија С ИИ није био само Самсунг да удари ФЦЦ ове недеље, иако, као СГХ-и708, такође опао на које - чини се да је ворлдпхоне са 850 / 1900МХз ГСМ фреквенција поред ЦДМА ЕВ-ДО, а Стандард Блуетоотх и ВиФи 2.4ГХз.

Самсунг Галаки ИИ хитова ФЦЦ, потенцијално спремна за АТ & Т 3Г првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 11:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Бежични Доброта (1) , (2) | Соурце ФЦЦ (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

ИПад 2 приказује теардовн таблета Гуц

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-M4djLmN3_Y/IPad-2-Teardown-Shows-Tablets-Guts:
алпхадогг пише "Аппле'с Ипад 2 таблете, које је постало доступно петак, има велику батерију, мале звучнике, довољно 512 МБ РАМ-а и стакла фронта који је лукав за мајстор кваришима да скинем То је исход од почетног срушен на нови Аппле Таблет. по иФикит, која је специјализована у Аппле производа поправку ИФикит упозорава да они који се усуде да вршњака у унутрашњости иПад 2 на сопствени ризик пуцања стакла предњи панел, који је тањи од тога од оригиналне иПад (0,62 мм вс 0,85. мм) и залепљени на прилогу, а не преко картице. топлоте пиштољ је потребна иФикит да раставите уређај. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Јапану Битке Делимична нуклеарне Отапање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sP0NtHzCltw/Japan-Battles-Partial-Nuclear-Meltdown:
Хју Пицкенс пише "јапански нуклеарни експерти раде на томе да садрже делимично топљење језгра нуклеарног реактора у земљотресом погођени нуклеарне северно електране од Токија, као и страх расте да би број жртава из масовне земљотреса у петак и цунами до десетине хиљада делимичног стагнацију. кажу стручњаци, највероватније значи да неки део реактора "шипке уранијума за гориво је напукао или деформисан од прегревања, ослобађајући радиоактивних честица у реакторима" обуздавање пловила Неке од тих честица би. побегао у ваздух споља кад инжењери отворени паре из судова да ублажи притисак изградње унутар Додавање на проблеме на лицу места. водоника је изградња у спољашњем зграде број три реактора је, претеће експлозије као онај који је дувао, осим крова број један зграде реактора и спољних зидова у суботу. Међутим, остаје нејасно колико је радијација се проширила из објекта Неки локални становници и здравствени радници су били са дијагнозом зрачења тровања у предострожности тестове., али они не показују спољне симптоме невољи "Чак и ако имате зрачења издање. мада то није добра ствар, то није аутоматски штетних ствар која зависи од тога шта нивоу испада да буде. ", каже Стив Керекеш, портпарол за нуклеарну енергију Института, САД Индустри Гроуп, додајући да је особа изложена највиших нивоа радијације измерен на Фукушима сајт ће апсорбује у два до три сата исту количину зрачења које је иначе апсорбује за 12 месеци - значајна, али не нужно штетан износ, посебно ако је време експозиције кратко ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.