неделя, 13 март 2011 г.

Северозападни Универзитет истраживачи пут фотона кубит, да квантни Интернет могуће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/northwestern-university-researchers-route-photon-qubit-make-qua/:
Велики мозак широм света настављају да откључате тајне кубит и појасеви га за безброј користи - квантне хард дискова , квантни компјутери , па чак и квантне фрижидера . Интернет може да буде следећи на реду да се квантно-организована данас да су истраживачи из Нортвестерн универзитета пронашао је начин да усмери фотон кубит преко оптичког кабла без губитка неке од њених физичких карактеристика. Новоразвијени оптички прекидач не делу, који омогућава оптичких каблова да деле корисника квантне Инфо више одједном - што супербрзи све-оптичке комуникационе мреже квантне могуће - и добија нас ближе да имају наше туеетс и статус ажурирања вхиззинг да и амо брзином светлости.

Северозападни Универзитет истраживачи пут фотона кубит, да квантни Интернет могуће је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 03:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Северозападни универзитет | Соурце Пхисицал Ревиев Леттерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар