неделя, 13 март 2011 г.

иПад 2 испорука процене сада три до четири недеље, мало доступност хит и пропустити

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/ipad-2-shipping-estimates-now-three-to-four-weeks-retail-availa/:
Већ добили иПад 2 ? Онда сматрају себе имали среће, као што неко покушава да се добије сада ће вероватно захтевати прилично мало стрпљења. Као што сте можда приметили, Аппле-ов транспорт времена за онлине поруџбине, сада је пала још једном из претходне две до три седмице процену да дугачак три до четири недеље, али ствари не може бити сасвим једноставно то. Неки људи су пријављивали да су они већ примате обавештења доставе иако њиховог процењеног датум испоруке је недеља у гостима, тако да јабука може бити само бити претерано опрезни са својим проценама. С друге стране, је такође постојао неким извештајима компаније Аппле отказивања налога да је "преко границе" - чак и од људи који су тек наредио једном иПад - иако они чини се да мало и далеко измедју у овом тренутку.

Можда не изненађује, ситуација је још више збуњујуће у малопродајним објектима (Јабука или на други начин). Постоје бројни извештаји о радњи која се продаје у потпуности, и још више продавница које су добили само неки модели (нешто што смо и видели из прве руке). Шта више, чини се да су продавнице углавном били у стању да дају људи јасан показатељ да када нова акција ће доћи, што је подстакло неке људи да се построје сваког јутра да видим да ли нове пошиљке дошао у (као на слици горе) . Наравно, што се тиче проблема ићи, ово је вероватно један да Аппле не смета да, иако се сигурно не изгледа као да постоји неки простор за побољшања пре него што неизбежно иПад 3 лансирања.

[Хвала свима који су послали ово у]

иПад 2 испорука процене сада три до четири недеље, мало доступност хит и пропустити првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 15:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар