неделя, 13 март 2011 г.

Седмица у Аппле: припреме за иПад 2 напада

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oenN8ckRMio/week-in-apple-prepare-for-the-ipad-2-onslaught.ars:

ИПад 2 је званично покренут у САД-у петак, па наравно, води до недеље покретање била препуна Баз. Не само да је било рано говорити о детаљима иПад 2, ИОС 4,3 је пуштен почетком, као и ГарагеБанд и иМовие за иПад. Аппле ТВ је такође добио исправку која доноси живе спортске уређај, Ксцоде 4 је пуштен на Мац Апп Сторе, и још много тога. Прочитајте о за наше недељне Роундуп:

Рано иПад 2 репера: Перформансе ЦПУ-а остаје непромењен углавном : Рано одредница предложи иПад 2 опште перформансе неће бити велики скок у односу на оригинални иПад, бар док произвођачи могу да науче како да апликација искористе нови хардвер.

Аппле ИОС 4,3 пре рока : Аппле је поставио ИОС 4,3 исправку за неке иПхоне иПад, и иПад додир кориснике у среду. Поред иТунес-хоме схаринг и способност да се стримовање видео преко Аирплаи, постоји такође побољшане перформансе Сафари и исправке грешака.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар