неделя, 13 март 2011 г.

Гоогле последњи бродови ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/google-ships-last-cr-48-laptop-partner-chrome-os-devices-still/:
Исти господин који уводи нас на Гоогле ЦР-48 лаптоп рачунара , управљање производима потпредседник Сундар Пицхаи, објавила је несрећна вест да је Гоогле последњи добили од њих, макар "за сада." Следећа прилика да се ухвати карту за вожњу Цхроме воз ће доћи у средином ове године, како је обећао, са уређајима из Ацер и Самсунг долазе на тржиште. Прича се да је Гоогле примио око 60.000 Цр-48с од ОДМ Инвентец назад у децембру, иако без обзира на број произведених јединица била, чињеница је да је сада потпуно осиромашени. Ми бисмо Позивамо Гоогле партнерима да не луталице сувише далеко од ЦР-48 предложак у лето - Ми смо велики љубитељи Њен минималистички доброг изгледа, чак и ако се оперативни систем може да ради са неколико слојева ражња, пољски и функције.

Наставити читање Гоогле-бродова последњи ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето

Гоогле последњи бродови ЦР-48 лаптоп рачунара ", за сада," Партнер Цхроме уређаја још увек на путу за лето првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 12:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк тхецхромесоурце | Соурце @ Сундарпицхаи (Туиттер) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар