неделя, 13 март 2011 г.

ИикеБике храни батерија ранац држи вас јахање у то, стил за још шест миља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/yikebike-extender-battery-backpack-keeps-you-riding-in-um-styl/:
У реду, тако да ћете вероватно још увек изгледа као циркуски медвед на денар-новчића када ускочите у ИикеБике , али са увођењем нове батерије ранац Ектендер, нећете морати да се заустави на сваких шест миља да сок горе. Чули сте право, овај иначе неупадљива ранац је заправо паковање други ИикеБике батерије, које могу бити прикључени директно на расклапање бицикл како би вас јахање за још шест миља - а ако желите јахање високо на мали мотор за велике удаљености, Има места за више од једног. Дакле полуде, паковање ова ствар пуна батерија и ударио путу, али ако ваша кеистер почне смартин ', не кажем да нисмо вас упозорим . Можете да добијете ИикеБике сок за $ 229 на извору на линк испод.

ИикеБике храни батерија ранац држи вас јахање у то, стил за још шест миља првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 23:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИикеБике | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар