неделя, 13 март 2011 г.

Амерички Приус В да бисте добили старе школе батерије, Јапанска верзија да се фенси Ли-Ион оне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/american-prius-v-to-get-old-school-batteries-japanese-version-t/:
Амерички Приус В да бисте добили старе школе батерије, Јапанска верзија да се фенси Ли-Ион оне
Ми радије видели интересантнији Приуса пре него што видимо већу, али је већи онај који на првом месту. Виши Приус В који је представљен у Детроиту је рекао да почне ударање јапански салонима следећег месеца, по цени од ¥ 3 милиона (око $ 37,000) и паковање свих-Ли-Ион батерија у поду. То се разликује од никл-метал хидрид пакет наћи у садашњег Приуса, мањи и лакши дизајн који оставља простор за трећи ред седишта. Када аутомобил удари у САД, међутим, ми ћемо добити већи скуп ћелија као један у садашњег Приуса, што значи да америчка верзија неће имати оних места у леђа. Иритирајуће? Мало, али верзија ћемо бити добијање такође ће бити доступан у Јапану, где ће се продавати на скоро 10.000 долара мање него Ли-Ион верзију. За десет Гранд уштеде ћемо вероватно би превише прескочите задњим седиштима.

Амерички Приус В да бисте добили старе школе батерије, Јапанска верзија да се фенси Ли-Ион оне првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог | Соурце Аутомотиве Невс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар