неделя, 13 март 2011 г.

Истраживачи тврде откриће изгубљени град Атлантида, згодно се налази у јужној Шпанији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/13/researchers-claim-discovery-of-lost-city-of-atlantis-convenient/:
Морали смо да Доубле Таке када прочитате овај наслов од Ројтерс, али сигурно довољно, није још увек Април1ст и њени писци не изгледа да се шалиш: локација изгубљени град Атлантида коначно је откривена. Такав је подебљано захтев из међународног тима истраживача, сањара и неустрашивог авантуристе. Уз коришћење подземних продирући радара и електричне отпорности томографија, они су ископали доказа који указују да је место на јужној обали Шпаније, северно од Кадиз, била домаћин на оно што је можда први човек друштва метрополи. Један од разлога зашто је узета археолози толико дуго да укаже томе где се може бити чињеница да се налази у унутрашњости 60 миља, где не би заиста очекујем да буде осетљив на ефекте плимски таласи (који је оно што Платон у обзир древни град идентификује као своје пропасти). Натионал Геограпхиц документарац о тој теми ће бити емитован вечерас, где можемо Сазнајте више о томе шта је открио, методе за то, и раскошних Танс оних научника изграђена у Сунни Шпанији.

Наставити читање истраживачи тврде откриће изгубљени град Атлантида, згодно се налази у јужној Шпанији

Истраживачи тврде откриће изгубљени град Атлантида, згодно се налази у јужној Шпанији првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 13 Апр 2011 07:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар